Volg de match tussen Roeselare en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Roeselare: Sierens Jurgen, Mirvic Damir, Huyghebaert Jeremy, Van Loo Anthony, Eyjólfsson Hólmar Örn , Dissa Mahamadou Mama, Vidarsson Bjarni, Pryor Anduele , Dequevy Joeri, Tomou Bertin, Rukavytsya Nikita.
Kortrijk: Verbauwhede Glenn, Ciman Laurent, Vandenbroeck David, De Beule Davy, Hempte Jimmy, Messoudi Mohamed, Pavlovic Nebosja, Kums Sven, Ebrahim Ibou Savaneh, Capon Brecht, Benteke Christian.
1
De wedstrijd is afgetrapt.
3
Meteen een mogelijkheid voor de bezoekers, maar Ciman kan een voorzet niet in doel deviëren.
6

Goal
Doelpunt van Laurent Ciman (Onbekend Onbekend)
De bal hangt al meteen tegen de netten. Ciman verlengt een vrije trap via de onderkant van de lat in doel. Het is zijn eerste doelpunt voor Kortrijk dit seizoen.
11
Ciman zorgt opnieuw voor gevaar bij Kortrijk. Damir Mirvic kan de verdediger maar net het scoren beletten. De 0-2 stond bijna op het scorebord.
15
Roeselare slaagt er voorlopig niet in om Verbauwhede aan het werk te zetten.
16
 Gele kaart voor Brecht Capon
Fout op Dequevy.
18
De eerste poging van de thuisploeg komt van de voet van Rukavytsya. De Oekraïener trapt in het zijnet.
20
 Gele kaart voor Laurent Ciman

27
De wedstrijd is wat stilgevallen. De thuisploeg slaagt er niet in om de Kortrijkse defensie te verontrusten. Georges Leekens ziet zijn troepen de bal opeisen, kansen worden er echter niet meer gecreëerd.
32
 Gele kaart voor Glenn Verbauwhede
Een domme gele kaart voor Verbauwhede. De doelman haalt Dequevy onderuit terwijl die al is afgevlagd voor buitenspel. Verbauwhede moet de volgende wedstrijd missen.
34
Ciman gooit het leer voor doel, maar Kums kan er niet bij. De bal rolt over de zijlijn buiten.
42

Goal
Doelpunt van David Vandenbroeck (Onbekend Onbekend)
Net voor rust slaat Kortrijk opnieuw toe. En voor de tweede keer is het een verdediger die weet te scoren. Vandenbroeck mag volledig vrij de 0-2 tegen de touwen jagen. Jurgen Sierens heeft geen verhaal. Het wordt zeer moeilijk voor Roeselare.

Scheidsrechter
Rust
Virant fluit de eerste helft af. Kortrijk was de betere ploeg en heeft zijn overwicht omgezet in twee doelpunten. Met Ciman en Vandenbroeck scoorden twee verdedigers.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er aan begonnen in de tweede helft. Kan Roeselare nog een vuist maken?
46
Vervangen Mahamadou Mama Dissa
Ingevallen Samir El Gaaouiri

50
 Gele kaart voor Nebojsa Pavlovic

50
De eerste poging na rust is opnieuw van de bezoekers. Een vrije trap van Ciman vliegt over.
53
Ibou is twee keer gevaarlijk in twee minuten tijd, maar Sierens redt tot telkens de meubelen.
57
Aiaiai. Ibou krijgt de kans op de 0-3, maar de aanvaller schiet van dichtbij hoog over.
64
Roeselare speelt dan toch eens een degelijke kans bij elkaar, maar Pryor trapt van dichtbij over.
67
Vervangen Anduele Pryor
Ingevallen Stefan Nikolic

67
Denis Van Wijk ziet zijn spelers beter in de wedstrijd komen. Dequevy probeert het met een schot van op afstand, maar zijn poging wijkt nog af.