1-0
2-0
3-0
3-1
39' Samir El Gaaouiri (pen)
Datum: 19/09/2009 20:00
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Mechelen hoopt na twee nederlagen op rij terug aan te knopen met de goede resultaten van het seizoensbegin. Daarvoor moet Malinois wel voorbij Roeselare, dat met 2 op 18 rampzalig aan het seizoen begonnen is.
KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Ivens Jonas, Ghomsi Antonio, Persoons Koen, Chen Xavier, Gorius Julien, Buyens Yoni, Destorme David, Mununga Joachim, Nong Aloys.
Roeselare: Sierens Jurgen, Ten Heuvel Arturo, Vandenbussche Bram, Huyghebaert Jeremy, Van Loo Anthony, Tanghe Stefaan, El Gaaouiri Samir, Provoost Vincent, Vidarsson Bjarni, Dequevy Joerie, Nikolic Stefan.
1
De wedstrijd is, ietsje vroeger dan normaal, afgetrapt.
3
Penalty voor KV Mechelen! Huygebaert maakt een fout op Chen, de ref legt de bal op de stip.
5

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Onbekend Onbekend)
Gorius aarzelt niet en trapt de bal hoog in doel. KV Mechelen meteen op voorsprong.
18
 Gele kaart voor Jeremy Huyghebaert

21

Goal
Doelpunt van David Destorme (Onbekend Onbekend)
Met een knap afstandsschot brengt Destorme KV Mechelen 2-0 voor. Roeselare lijkt op weg naar een nieuwe nederlaag.
26
Mechelen blijft domineren en scoort ei zo na de 3-0. Sierens houdt het schot van Buyens uit zijn doel.
34

Goal
Doelpunt van Aloys Nong (Onbekend Onbekend)
Na een scrimage voor doel kopt Nong de 3-0 over de lijn. KV Mechelen swingt weer, Roeselare zakt dieper in het moeras.
36
 Gele kaart voor Stefaan Tanghe

37
Vidarsson wordt door Ivens onderuit geschoffeld in de zestien. De ref aarzelt niet en fluit strafschop.
39

Goal
Doelpunt van Samir El Gaaouiri (Onbekend Onbekend)
El Gaaouiri zet feilloos om. 3-1.
41
 Rode kaart voor Jonas Ivens
Ivens haalt de doorgebroken El Nikolic neer, de ref trekt rood. KV Mechelen staat dan wel 3-1 voor, het moet wel met tien man verder.
43
 Gele kaart voor Joachim Mununga
De ref verliest nu helemaal de controle. Mununga krijgt geel, waarna een reeks opstootjes volgen.
43
 Gele kaart voor Bjarni Vidarsson

44
 Rode kaart voor Aloys Nong
De wedstrijd ontspoort nu helemaal. Nong krijgt nu ook rood, wellicht omdat hij de scheidsrechter beledigde. De ref is de controle helemaal kwijt.
45
El Gaaouiri trapt, de bal vliegt maar net over doel.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een 3-1 voorsprong voor KV Mechelen. Toch is de thuisploeg er niet gerust op, want het moet een hele tweede helft met negen man afwerken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We beginnen aan de tweede helft. Kan Roeselare met twee man meer de scheve situatie nog ombuigen?
46
Vervangen Joachim Mununga
Ingevallen Romeo Van Dessel

47
Blijkbaar heeft Maes tijdens de rust zijn beklag gemaakt bij de ref, want KV-coach werd naar de tribune verwezen.
50
Roeselare drukt KVM meteen terug, het gaat op zoek naar de aansluitingstreffer.