Datum: 23/10/2011 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Het Kuipje
Live Anderlecht met Deschacht, Odoi en Mbokani tegen Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Anderlecht met Deschacht, Odoi en Mbokani tegen Westerlo
Foto: © SC

Vanmiddag is het Kuipje het decor voor de partij tussen Westerlo en Anderlecht, ofwel de voorlaatste tegen de leider. Op papier een makkie voor een paars-wit in vorm maar net Westerlo wist de Brusselaars al meermaals te verrassen.

Robby Morren in Westerlo

Anderlecht is bezig aan een bijzonder sterke reeks, zowel Europees als in de Jupiler Pro League. De 5-0 winst tegen Standard vorig weekend toont aan dat paars-wit in topform verkeert en met vertrouwen loopt te voetballen.

Hoewel niemand een overwinning van Westerlo verwacht, bestaat de kans dat de leider de trip naar de Kempen zal onderschatten. Bovendien bleek Westerlo in het verleden al meermaals het zwarte beest te zijn van Anderlecht. Vorig seizoen nog brak Westerlo een straffe reeks van paars-wit met een 2-0 overwinning en wipten de Kempenaars Anderlecht uit de beker. Ariël Jacobs waarschuwde daarom ook zijn spelers: "Op Westerlo is het altijd moeilijk."

Bij Anderlecht voert Jacobs toch enkele wissels door. Zo mogen Olivier Deschacht en Denis Odoi nog eens aan de aftrap komen. Ook komt Canesin in de ploeg ten koste van Suarez. Mbokani raakte fit en begint aan de wedstrijd.

Zonder Arbitman
Bij Westerlo is Arbitman onbeschikbaar. De aanvaller zit ook niet op de bank en zijn plaats wordt ingenomen door Owusu. Verder krijgt Lens Annab een nieuwe kans en komt aan de aftrap, Juande verhuist naar de bank.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 229,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 900 euro.

Meer nieuws