lieLierse SK
gnkKRC Genk
Datum: 06/08/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse met meer kopzorgen dan Genk
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse met meer kopzorgen dan Genk
Foto: © SC

Lierse gaat tegen Racing Genk op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Genk kan aan de wedstrijd zonder kopzorgen beginnen.

De landskampioen plaatste zich in Belgrado voor de play-offs van de Champions League. Bovendien kan Frank Vercauteren op een volledig fitte kern rekenen. Nieuwkomer Jeroen Simaeys zit voor het eerst in de kern. Mogelijk krijgt Joneleit rust. Anele schuift dan op naar het centrum en Durwael wordt rechtsachter. Offensief heeft Vercauteren weelde en dus start Jelle Vossen mogelijk opnieuw op de bank.

Bij Lierse zijn de kopzorgen een pak groter. In vergelijking met de wedstrijd tegen Kortrijk kan trainer Chris Janssens niet rekenen op Sonck, Thompson en Vandooren. Ook Lance Davids, die de begrafenis van zijn vader in Zuid-Afrika bijwoonde, is niet van de partij. Claasen keert wel terug uit schorsing.

U kan de wedstrijd live volgen bij uw favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur...

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Racing Genk is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 274,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 555 euro.

Meer nieuws