Datum: 18/09/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Luminus Arena
Live Nzolo onderbrak wedstrijd even in Genk
Fabian Morren
| 0 reacties
Nzolo onderbrak wedstrijd even in Genk
Foto: © SC

Vanavond om 18 uur is het opnieuw Genk - Standard, een wedstrijd die de voorbije maanden regelmatig werd gespeeld. De titelwedstrijd, de Supercup en nu dus in de competitie.

Fabian Morren vanuit Genk

Vooral de wedstrijd om de titel zullen ze zich in Genk nog lang herinneren. Het werd toen 1-1, voldoende voor een nieuwe landstitel. Vandaag is de realiteit anders. Genk staat in het klassement achter Standard.

Mario Been, trainer van RC Genksluit niet uit dat er geroteerd wordt. Sarr en Grimi zijn nog niet wedstrijdfit. Masuero en Sandomierski doen wedstrijdritme op bij de beloften. Mogelijk krijgen Jelle Vossen en David Hubert straks rust. Benteke zou aan de aftrap komen, net als Hyland.

Ook Standard-coach José Riga moet Tchité mogelijk weer vrede nemen met een plek op de bank. Ook Opare, Buyens en Berrier zouden wat rust krijgen.

UPDATE 17:27: Beide coaches roteren zeer veel. Genk-trainer Mario Been houdt Hubert op de bank. Elyaniv Barda komt in de ploeg, want Jelle Vossen zit op de bank. Ook Marvin Ogunjimi krijgt zijn kans in de basis.

Bij Standard moeten Felipe, Berrier, Van Damme en Mujangi-Bia op de bank plaatsnemen. Tchité zat tegen Hannover op de bank en dat is tegen Genk niet anders. 

UPDATE 18:16: De wedstrijd werd even stilgelegd door ref Nzolo vanwege spreekkoren. Meer info in ons live-verslag.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje op Standard daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Standard wint u 450 euro

Meer nieuws