gnkKRC Genk
andAnderlecht
Datum: 02/10/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Luminus Arena
Live Anderlecht start met Suarez, Canesin en Mbokani tegen Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Anderlecht start met Suarez, Canesin en Mbokani tegen Genk
Foto: © SC

De negende speeldag wordt afgesloten met de topper tussen Racing Genk en Anderlecht. De voorbije dagen rees onzekerheid over enkele spelers bij paars-wit maar Suarez, Canesin en Mbokani verschijnen allemaal aan de aftrap.

Robby Morren in Genk

Landskampioen Racing Genk verloor vorig weekend, na een zwakke vertoning, twee kostbare punten tegen OH Leuven en kon ook in Leverkusen niets rapen. Mario Been lijkt dan ook niet te barsten van vertrouwen met deze topper in het vooruitzicht. Hoewel de Limburgers de punten echt nodig hebben om de aansluiting met de top niet te verliezen, gaf de Nederlander aan dat niet verliezen tegen Anderlecht voor hem een goed resultaat is.

Bij Racing Genk moest Been een oplossing zoeken voor zijn centrale as want achterin is Nadson enkele weken onbeschikbaar en ook Hubert en Ogunjimi zijn out nadat zij een blessure opliepen tijdens training. Hyland, Vanden Borre en Benteke komen hierdoor aan de aftrap, ook De Bruyne start.

Anderlecht favoriet
Dan verging het Anderlecht de afgelopen week beter met winst tegen Beerschot en Lokomotiv Moskou. De Brusselaars lijken vol op toerental te komen en legden bij momenten uitstekende combinaties op de mat. Zij mogen zich licht favoriet noemen om vanavond de volle buit te pakken maar toch benadrukte ook Ariël Jacobs dat puntenverlies in deze fase van de competitie geen drama is.

De voorbije dagen bestond er twijfel over de beschikbaarheid van Canesin, Suarez en Mbokani maar zij zijn alledrie fit en komen aan de aftrap. Milan Jovanovic is onvoldoende hersteld en zit niet in de kern.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt RC Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 412,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 367,5 euro.

Meer nieuws