andAnderlecht
kvkKV Kortrijk
Datum: 18/11/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Lotto Park
Live Van den Brom houdt vertrouwen in 'winning team'
Van den Brom houdt vertrouwen in 'winning team'
Foto: © SC

Om 18u ontvangt Anderlecht het zesde geklasseerde KV Kortrijk. Na de 6-1 tegen Club Brugge van vorige week leven ze bij paars-wit op een wolk. Kunnen de jongens van Hein Vanhaezebrouck hen daaraf halen?

Anderlecht ziet Olivier Deschacht terugkeren. Het is echter de vraag of John van den Brom iets gaat wijzigen aan het elftal dat vorig weekend Club inpakte. En of de Braziliaan Kanu op de bank zal zitten na de beschuldigingen van mishandeling die deze week aan het licht kwamen.

Kortrijk heeft de beste verdediging van het land op dit moment. Met dertien goals kregen ze er eentje minder binnen dan Anderlecht, dat door de ruime zeges van de afgelopen weken wel de tweede beste aanval heeft (Club sprong gisteren weer over hen dankzij hun zes goals). Pablo Chavarria mag - in tegenstelling tot de huurlingen bij Charleroi - niet meespelen tegen zijn ex-team. Vanhaezebrouck mist dus een belangrijke pion.

Anderlecht favoriet volgens UNIBET 

Een gokje bij UNIBET op paars-wit van 60 euro kan 96 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws