chaCharleroi
cluClub Brugge
0-1
Datum: 04/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Club Brugge op zoek naar maximum in Charleroi
Sam Soetaers
| 0 reacties
Club Brugge op zoek naar maximum in Charleroi
Foto: © SC

Charleroi ontvangt in zijn eerste thuismatch van het seizoen meteen Club Brugge. De Zebra's verloren vorige week van KV Mechelen, terwijl Club won van Waasland-Beveren.

Maar Georges Leekens is op zijn hoede. Hij vindt een bezoek aan Charleroi "aartsmoeilijk." De statistieken pleiten wel in het voordeel van Club Brugge. Sinds 1996 verloor Club al veertien machten op een rij niet meer in Charleroi.

Al is er ook minder goed nieuws voor de Bruggelingen. Zowel Niki Zimling, Vadis Odjidja als Mémé Tchite ontbreken vanavond. Odjidja heeft last van de knie. Hij wordt vooral gespaard met het oog op de Europese match van woensdag. Hetzelfde verhaal bij Tchite. Hij krijgt rust nadat hij in Kopenhagen voor het eerst speelde sinds zijn blessure.

Verder is Hoefkens geschorst. Jørgensen is nog geblesseerd en ook voor Trickovski komt de match te vroeg. Van zijn zes middenvelders heeft Leekens er nog maar drie over. Zo zal waarschijnlijk Van Acker aan de aftrap verschijnen met Blondel en Vazquez voor hem.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 162 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 500 euro op.

Meer nieuws