Volg de match tussen Beerschot AC en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Beerschot AC: Stijn Stijnen, Stefano Marzo, Frédéric Brillant, Funso Ojo , Tomislaw Mikulic, Raúl Bravo Sanfélix, Wim De Decker, Vuza Prince Nyoni, Alpaslan Öztürk, Roy Dayan, Guillaume François.
KV Mechelen: Tomislav Pacovski, Sheldon Bateau, Xavier Chen, Steven De Petter, Antonio Ghomsi, Abdul-Yakinu Iddi, Maxime Biset, Robin Henkens, Alessandro Cordaro, Nicklas Pedersen , David Destorme.
Mechelen komt voorlopig tot een aantal schuchtere pogingen, maar echt doelgevaar leverde dat nog niet op.
10
 Gele kaart voor Guillaume François

17
De eerste kans van de wedstrijd is voor de thuisploeg, maar François beslist voorlangs.
24

Goal
Doelpunt van David Destorme (Robin Henkens)
Destorme glijdt een beetje weg, maar schiet hard binnen.
39
Öztürk schiet een half metertje over.
41
Ojo kan een voorzet van Öztürk net niet binnenkoppen.

Scheidsrechter
Rust
Mechelen kwam halfweg de eerste helft op voorsprong, maar viel daarna stil. De thuisploeg ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel niet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Robin Henkens
Ingevallen Seth De Witte

Wissel bij Mechelen tijdens de rust. Henkens gaat er uit, in zijn plaats komt Seth De Witte.
46
We zijn terug begonnen op Het Kiel.
48
François meteen met een goede voorzet naar de tweede paal, maar dan kan niemand afwerken.
56
Iddi stift een bal naast.
57
 Gele kaart voor Alpaslan Öztürk
Öztürk trekt Pedersen hardhandig recht, omdat hij vindt dat de bezoeker te lang blijft liggen. Hij wordt bedankt met een gele kaart.
69
 2e gele kaart voor Alpaslan Öztürk
Öztürk krijgt zijn tweede gele kaart voor een zware fout op De Petter. De Turk is enorm boos.
70
Stijn Stijnen houdt Beerschot in de match met een prachtige redding na een kopbal van Destorme.
73
Vervangen Tomislaw Mikulic
Ingevallen Dor Malul

73
Vervangen Stefano Marzo
Ingevallen Dalibor Veselinovic

Wim De Corte brengt een extra spits in om het tij te keren.
74
 Gele kaart voor Wim De Decker

75
Biset kopt, maar de bal gaat nipt naast.
76
 Gele kaart voor Raúl Bravo Sanfélix

80
 Gele kaart voor Steven De Petter

80
De wedstrijd wordt steeds bitser, waardoor er vele kaarten in korte tijd vallen.
82
Vervangen Funso Ojo
Ingevallen Conor Laerenbergh

Beerschot gebruikt zijn laatste wissel om het tij alsnog te keren, maar het wordt moeilijk met tien tegen elf.
83
Vervangen Nicklas Pedersen
Ingevallen Thomas Enevoldsen

84
Vesilinovic kopt na een vrije trap bijna binnen, maar Pacovski redt met de voet.
86

Goal
Doelpunt van Abdul-Yakuni Iddi (David Destorme)
Een bal van Destorme lijkt naast te gaan, maar de bal blijft zitten in het slijk. Iddi tikt binnen en beslist de wedstrijd in het voordeel van Mechelen.
86
 Gele kaart voor Stijn Stijnen

87
Dayan maakte de aansluitingstreffer, maar wordt afgevlagd voor buitenspel.
88
Vervangen Alessandro Cordaro
Ingevallen Mads Junker

93
Destorme had nog kans om de 0-3 te maken, maar Stijnen bokst weg met de vuisten.