Datum: 22/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Geen verrassingen in Beerschot-KV Mechelen
Geen verrassingen in Beerschot-KV Mechelen
Foto: © SC

Beerschot ontvangt vanavond KV Mechelen. Om Nieuwjaar toch met een goed gevoel in te zetten, moeten de Ratten eigenlijk winnen, want ze hangen slechts één punt boven de degradatiezone.

Beerschot wil op het goede nieuws van de licentiecommissie voortbouwen om ook sportief uit de malaise te geraken. Met 18 punten doen ze immers maar één punt beter dan de voorlaatste, Lierse. Er moet vanavond dus gewonnen worden.

Bij KV Mechelen hopen ze zo snel mogelijk zekerheid hebben. Daarvoor hebben ze nog een aantal overwinningen nodig en de jongens van Harm Van Veldhoven ruiken hun kans vanavond. Voor Tome Pacovski is het de eerste keer dat hij terugkeert naar het oude nest.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat KV  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws