Goeie counter van Beerschot nu. Het schot van Roy Dayan gaat slechts een half metertje naast.
Standard kan zijn wil niet opleggen. Neen, het is echt niet goed wat de Rouches laten zien.
45+2

Goal
Doelpunt van Michy Batshuayi (Onbekend Onbekend)
In eerste instantie redt Stijnen een poging van Bulot, maar in de rebound kan Batshuayi de 1-0 tegen de netten prikken. Op slag van rust komt Standard zo toch op voorsprong!

Scheidsrechter
Rust
Standard mag met een voorsprong de rust in. Maar goed was het zeker niet. De Rouches hadden bijna geen kansen, maar de goal van Batshuayi verbloemt wel het Ă©Ă©n en het ander.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
53
Een schot van Bulot wordt afgeblokt in hoekschop.
54

Goal
Doelpunt van Jelle Van Damme (Paul José Mpoku)
Van Damme mag de hoekschop van Mpoku vrijstaand voorbij Stijnen koppen: 2-0 voor Standard.
60
Goeie redding van Stijnen op een schot van Batshuayi. De doelman redt met de vingertoppen.
62
Vervangen Dor Malul
Ingevallen Wanderson Maciel Sousa Campos

67

Goal
Doelpunt van Imoh Ezekiel (Paul José Mpoku)
Ezekiel maakt er 3-0 van. De spits is erg snel en snijdt door het hart van de defensie. De aanvaller vloert vervolgens Stijnen.