Volg de match tussen KV Kortrijk en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Kortrijk: Darren Keet, Alassane Tambe, Baptiste Martin, Ervin Zukanovic , Gertjan De Mets, Stefan Mitrovic, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Thomas Matton, Ernest Nfor, Jimmy Kamghain.
Waasland-Beveren: Michael Clepkens, Kristof Lardenoit, Rachid Farssi, Gal Shish, Cédric D'Ulivo, Karim Belhocine, Bas Sibum, Christophe Lepoint, Benoît Ladrière, Vito Plut, Augusto Alves Da Silva.
1
De match is begonnen.
5
Het eerste schot van de wedstrijd op komt van de bezoekers. Ladrière trapt naast.
8
Een kopbal van Zukanovic belandt in de handen van doelman Clepkens.
10
 Gele kaart voor Bas Sibum

12
Da Silva trapt op doel. Doelman Keet redt zonder moeite.
15
 Gele kaart voor Stefan Mitrovic

18
Zukanovic kopt een hoekschop van De Mets over.
22
Matton heeft tot nu toe de beste kans van de eerste helft gehad. Zijn schot wordt nog uit doel gehaald door Clepkens.
23

Goal
Doelpunt van Stefan Mitrovic (Jimmy Kamghain)
Mitrovic brengt Kortrijk op voorsprong. Hij kopt de bal binnen op een hoekschop.
25
Martin trapt in één keer op doel. Clepkens staat opnieuw paraat.
25

Goal
Doelpunt van Nebojsa Pavlovic (Jimmy Kamghain)

26

Goal
Doelpunt van Nebojsa Pavlovic (Onbekend Onbekend)
Het gaat snel. De bezoekers laten zich opnieuw op een hoekschop ringeloren. Dit keer kopt Pavlovic binnen.
30
Het wordt een moeilijke avond voor Waasland-Beveren. Na een half uur staan de Waaslanders al op een 2-0 achterstand. Kunnen ze het tij nog doen keren?
35
 Gele kaart voor Rachid Farssi

40
De bezoekers proberen op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer. Voorlopig noteerden we nog geen grote kans voor Waasland-Beveren, dat dus twee doelpunten moet ophalen.
41
Nu toch een goede kans voor de bezoekers. Farssi trapt op de voeten van Keet.
45+1
 Gele kaart voor Christophe Lepoint

Scheidsrechter
Rust
Kortrijk staat bij rust 2-0 voor. Waasland-Beveren heeft nog serieus wat werk op de plank in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

53
Waasland-Beveren laat de kans op 2-1 liggen. Da Silva trapt op doel, maar de bal wordt nog van de lijn gehaald met de hand door Zukanovic. De ref wuift het terechte protest van de bezoekers weg.
57

Goal
Doelpunt van Augusto Alves Da Silva (Christophe Lepoint)

58

Goal
Doelpunt van Augusto Alves Da Silva (Onbekend Onbekend)
Alves Da Silva heeft dan toch zijn goal beet. Da Silva duikt achter de rug van de defensie op en trapt binnen
61
 Gele kaart voor Gertjan De Mets

62
Kortrijk is helemaal van de wijs na de tegengoal. Na slecht wegwerken komt Pult aan de bal. Keet redt de meubelen voor de thuisploeg.
66
 2e gele kaart voor Christophe Lepoint
Lepoint loopt tegen zijn tweede gele kaart aan en mag bij zijn wederoptreden vroegtijdig gaan douchen.
67
De rode kaart van Lepoint is een streep door de rekening van Waasland-Beveren. De bezoekers zaten net beter in de match.
68
De gelijkmaker wordt afgekeurd voor buitenspel. Het was invaller Ghadir die scoorde.