Datum: 25/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Guldensporenstadion
Live Kortrijk op zoek naar tweede zege van het seizoen
Sam Soetaers
| 0 reacties
Kortrijk op zoek naar tweede zege van het seizoen
Foto: © SC

Kortrijk ontvangt vanavond Waasland- Beveren. Zowel Kortrijk als Waasland- Beveren hebben iets goed te maken na het verlies van vorige week. Kortrijk ging tegen Zulte-Waregem onderuit en Waasland-Beveren verloor van AA Gent.

Kortrijk hoopt dus opnieuw aan te knopen met een zege tegen Waasland-Beveren. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck kan voor deze match geen beroep doen op Capon en Ragolle. Beide spelers zijn geblesseerd. Beter nieuws is er uit de hoek van De Mets. Die kan terug meespelen na een twee schorsingsdagen. Mario Carevic en Peter Czvitkovics werden niet geselecteerd.

Bij Waasland-Beveren begint coach Dirk Geeraerd aan zijn eerste van twee strafdagen. De Waaslanders verwelkomen voor het eerst dit seizoen Cruz in de kern.

Kortrijk kan bij winst vanavond een serieuze stap voorwaarts zetten in de rangschikking. Waasland-Beveren kan dan weer als het wint verlost raken van die vervelende laatste plaats.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Kortrijk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland - Beveren strijkt u 600 euro op.

Meer nieuws