De bal komt bij Yoni Buyens, maar doelman Renard redt.

Ezekiel wil het zelf doen en trapt dan naast. De spits was hier iets te zelfzuchtig.
15
Een schotje van Ezekiel trapt in de handen van Renard.
20
KV Mechelen komt er nu af en toe toch beter uit. Nu weer met een hoekschop van Enevoldsen, maar Kawashima bokst de bal weg.
21
 Gele kaart voor Maxime Biset

22
Een kopbal van Nacho Gonzalez belandt op de lat en wordt dan op de lijn gered door Renard. Mechelen komt hier heel goed weg!
27
Bijna een halfuur gespeeld en het staat nog steeds 0-0. Standard kreeg de betere kansen, maar vergat die af te maken. Vooraan lijkt Ezekiel ook nog niet helemaal in zijn dagje.
28
Een afstandsschot van Seijas gaat naast.
30
En nu belandt een schot van Bulot voorlangs.
30
 Gele kaart voor Réginal Goreux

33
Een kopbal van Seth De Witte gaat niet ver naast.
35
Seijas met een goed schot, maar Renard met een heel goeie redding. Standard blijft de betere ploeg. Een kopal van Jelle Van Damme na een hoekschop gaat vvervolgens nipt naast.
41
We naderen de rust. Nog steeds geen doelpunten op Sclessin.
45
 Gele kaart voor Yoni Buyens

45+1
 Gele kaart voor Jelle Van Damme

Scheidsrechter
Rust
Standard en KV Mechelen gaan rusten bij een 0-0-tussenstand. De Rouches kregen wel goeie kansen, maar scoorden niet. Alles ligt dus nog open in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
50
 Gele kaart voor Laurent Ciman

51
Een vrije trap van Van Tricht wordt gepareerd door Kawashima. Zo is de eerste kans na rust voor Malinwa.
52
Kawashima houdt Standard overeind! Junker had eigenlijk moeten scoren, maar de Japanse doelman redt uitstekend.
56

Goal
Doelpunt van Yoni Buyens (Onbekend Onbekend)
Daar is de goal voor Standard! Yoni Buyens kan het leer van dichtbij voorbij Renard tikken en scoort zo tegen zijn ex-club.
57

Goal
Doelpunt van Imoh Ezekiel (Ignacio Gonzalez)
In twee minuten tijd lijkt KV Mechelen helemaal uitgeteld! Ditmaal is Gonzalez de aangever met een schitterende pass en Ezekiel trapt hard voorbij Rneard: 2-0.
58

Goal

59
Gonzalez met een schot, maar Renard redt.
64
Van Loo maakt hands in het strafschopgebied en penalty voor Standard!
65

Goal
Doelpunt van Ignacio Gonzalez (Onbekend Onbekend)
En zo staat het 3-0 voor Standard! Nacho Gonzalez stuurt doelman Renard de verkeerde richting uit.
65
Vervangen Wannes Van Tricht
Ingevallen Robin Henkens

67

Goal
Doelpunt van Mads Junker (Xavier Chen)
Junker scoort zijn eerste doelpunt in loondienst van Mechelen. De Deen kopt een voorzet van Chen voorbij Kawashima: 3-1.