staStandard
kvmKV Mechelen
Datum: 26/08/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Pakt Standard 9 op 9?
Fabian Morren
| 0 reacties
Pakt Standard 9 op 9?
Foto: © SC

Standard krijgt vanmiddag het bezoek van KV Mechelen. De Rouches kunnen na een mindere start opgelucht ademhalen: ze pakten in hun jongste twee duels 6 op 6.

KV Mechelen kan minder goeie cijfers voorleggen. Malinwa won tot dusver nog maar één keer en dat was op de eerste speeldag tegen Charleroi. Nadien speelde het nog onder meer gelijk tegen Club Brugge. Vorige week werd er verloren bij Lokeren.

Mechelen kan de punten dus goed gebruiken om niet af te glijden naar de onderste regionen van het klassement. Bij Standard wordt dat alvast geen makkelijke opdracht. De Rouches lijken na de 2-6-zege van vorige week weer helemaal op het juiste spoor te zitten.

Bij KVM blijven Nicklas Pedersen en Joachim Van Damme afwezig vanwege blessures. Kevin Vandenbergh behoorde vorige week niet tot de selectie en dat zal voortaan altijd zo zijn. De spits trok immers naar Westerlo.

Bij Standard treft Yoni Buyens zijn ex-club KV Mechelen. Eén van zijn ex-clubs - Buyens speelde wel bij Lierse - maar hij vindt Malinwa nog steeds de leukste club. Op Standard na, ongetwijfeld.

Meer nieuws