Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)

Volg de match tussen Lierse SK en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Lierse SK: Matz Sels, Miguel Dachelet, Thomas Wils , Karim Saïdi, Ahmed Said Ouka, Nicolas Prevot, Samir Ahmed Farag, Rachid Bourabia, Mohamed El Gabas , Kostadin Hazurov, Dolly Doningos Menga.
OH Leuven: Logan Bailly, Wim Raymaekers, Kenny Thompson, Jonas De Roeck, Ludovic Buysens, Kenneth Van Goethem, Karel Geraerts, Evariste Ngolok, Stefan Gislason, Thomas Azevedo, Derick Ogbu (Chuka).
1
De wedstrijd is begonnen.
3
Kenny Thompson zijn vrije trap gaat hoog over het doel van Sels. Lierse is de wedstrijd agressief begonnen, maar het eerste schotje komt er toch van de bezoekers.
4
Nu ook Lierse met een eerste doelpoging. Yasser trapt flauw in de handen van Bailly.
9
Er is maar weinig sfeer op Het Lisp en de tribunes zijn op sommige plaatsen nog leeg. Het mooie weer heeft daar ongetwijfeld mee te maken.
13
Vervangen Karim Saïdi
Ingevallen Benjamin Lambot

Pech voor Lierse want Saïdi moet het veld geblesseerd verlaten. Lambot neemt zijn plaats in.
13
Bailly heeft geen problemen met het schot van Hazurov.
15
Bourabia knalt van ver in de handen van de doelman.
18
Geraerts probeert het met een laag afstandsschot. Sels redt in twee keer.
22
Lambot verlengt een hoekschop., maar Bailly laat zich niet verrassen.
25
 Gele kaart voor Wim Raymaekers

30
De wedstrijd verloopt tegen een erg traag tempo. Het blijft ook wachten op de eerste grote doelkans.
35
Lierse is de meest gretige ploeg, maar wat ben je daarmee als je nauwelijks aan doelkansen komt?
40
Een zwakke vrije trap van Bourabia wordt makkelijk gered door Bailly.
45

Goal
Doelpunt van Kostadin Hazurov (Hussein Yasser)
Er komt dan toch nog een doelpunt in deze eerste helft. Ngolok verliest de bal. Yasser zet zich door en ziet Hazurov staan. De spits van Lierse schuift het leer binnen.
45+1

Goal
Doelpunt van Kostadin Hazurov (Nicolas Prevot)

Scheidsrechter
Rust
Lierse gaat met een 1-0 voorsprong de rust in na een zwakke eerste helft. De eerste grote kans was meteen ook goed voor een doelpunt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Coach Ronny Van Geneugden was duidelijk niet tevreden over de tweede helft en voerde tijdens de rust een dubbele wissel door.
50
Dolly Menga probeert het met een afstandsschot dat ver over gaat.
55
Opnieuw een goede combinatie tussen Hazurov en Yasser, maar dit keer is de afwerking van Hazurov bijzonder zwak.
60
Leuven probeert zich in de wedstrijd te knokken, maar blijft het moeilijk hebben tegen een gretig Lierse.
63
De bezoekers steken hun neus nog eens aan het venster. Chuka trapt op Sels.
68
Scheidsrechter Bourdouxhe haalt zich de woede van het thuispubliek op de hals. Thompson begaat hands na een duwfout. Het publiek wil een strafschop maar de ref fluit een fout tegen Lierse.

79
De vrije trap van Azevedo gaat maar net naast. Lierse heeft in de tweede helft Bailly nog geen enkele keer aan het werk kunnen zetten.