Datum: 01/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse wil nu ook eerste thuiszege
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse wil nu ook eerste thuiszege
Foto: © SC

Lierse pakte vorige week zijn eerste zege van het seizoen. Daar willen de Pallieters graag een vervolg aan breien, met een eerste thuisoverwinning.

Lierse won bij Cercle Brugge met 0-3. De ploeg van Chris Janssens tankte dus vertrouwen en hoopt nu ook de eigen fans te kunnen verwennen met een zege. Oud-Heverlee Leuven moet het slachtoffer van dienst worden.

OHL speelde vorige week 1-1 gelijk tegen Anderlecht. De ploeg van Ronny Van Geneugden pakte tot dusver 6 punten uit de eerste vijf wedstrijden.

Bij Lierse ontbreken de geblesseerden Claasen, Frans, Davids, Palibrk en Swinkels. OH Leuven-coach Van Geneugden kan geen beroep doen op De Vriese, Boi, Vanaudenaerde en Ruytinx.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lierse is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OH Leuven daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 185 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 400 euro op.

Meer nieuws