Datum: 29/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Lotto Park
Live Geen verrassingen in Anderlecht-Lokeren
Geen verrassingen in Anderlecht-Lokeren
Foto: © SC

Vanavond staat Anderlecht tegenover Lokeren, waar het eerder dit seizoen al de Supercup tegen won. Bij de Brusselaars zijn ze eerder beducht voor de Waaslanders die eerder al verrassend uit de hoek kwamen.

Geen problemen bij Anderlecht, want buiten Cyriac, Reynaldo en Suarez is iedereen bijna fit voor de dienst. Toch blijft er iets hangen na de prestatie tegen Boussu Dour waar een paar jongens een hoop krediet verspeeld hebben. Wel goed nieuws over Kouyate, want de verdediger is na zijn 'misstap' van donderdag helemaal fit verklaard.

Bij Lokeren was er wat onrust na onnodig puntenverlies, het niet kwalificeren voor de Europa League en het vertrek van Benjamin De Ceulaer. Voorzitter Roger Lambrecht reageerde in een open brief naar de fans. Maar of Lokeren revanche kan nemen voor de Supercup zullen we vanavond zien.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat paars-wit met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lokeren strijkt u 750 euro op.

Meer nieuws