Stadion: Luminus Arena

Herbeleef KRC Genk - Lierse SK (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KRC Genk en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Er zijn geen verrassingen te bespeuren in de opstellingen bij Genk of bij Lierse. Genk wil zijn reeks van 11 wedstrijden zonder nederlaag graag verder zetten.
1
Racing Genk - Lierse SK: 0-0
2
Genk probeert vanaf de eerste minuut druk naar voor te zetten. Een eerste schot van Kumordzi wordt afgeblokt.
5
Gorius probeert het van ver maar te zwak om Goris te bedreigen.
6
Vossen wil Swinkels uitkappen in de zestien maar deze laatste laat zich niet verrassen.
8
Lierse kan een eerste keer echt dreigen. Vercauteren knalt vanuit een schuine hoek op doel, Köteles werkt in hoekschop.
9
Bourabia kopt een hoekschop maar net over. Genk komt goed weg.
10
Anele knalt op de vuisten van Goris die moet lossen. Vossen kan net niet tijdig bij de bal om te scoren. We kijken naar een aangenaam wedstrijdbegin.
14
De Ceulaer treft de lat
Een hele mooie aanval van Genk: Camus tot bij Buffel die prima voorzet op het hoofd van De Ceulaer maar die kopt op de lat. Hier komt Lierse heel goed weg.
18
Genk blijft komen. Camus legt mooi af tot bij Gorius maar die kan zijn schot niet kadreren.
19
Een schot van De Ceulaer wordt geblokt, het levert de bekerwinnaar een corner op.
24
Genk blijft zoeken naar de openingstreffer. Bij Lierse kegelt men de bal nu even ver naar voor om wat ademruimte te krijgen.
27

Goal
Doelpunt van Derrick Tshimanga (Fabien Camus)
Tshimanga is dolblij met zijn goal. Hij perste er een spurt uit en kon zo de pass van Camus mooi in de hoek voorbij Goris plaatsen.
30
Vrije trap voor de bezoekers maar Farag trapt op de rug van een ploegmaat en weg is de kans.
32
Vervangen Rachid Bourabia
Ingevallen Dolly Doningos Menga

34

Goal
Doelpunt van Bernard Yao Kumordzi (Serigne Modou Kara Mbodji)
Genk telt de Lierse-defensie uit met een ware Barcelona-combinatie. Kara legt breed op Kumordzi die via de paal binnentikt.
40
De thuisploeg moet even gas terugnemen, Lierse wil graag de aansluitingstreffer voor de pauze.
45
Saidi glijdt een voorzet van Vossen bijna in eigen doel.
45+2

Goal
Doelpunt van Kalidou Koulibaly (Fabien Camus)
Koulibaly kopt een hoekschop van Camus staalhard tegen de touwen.

Scheidsrechter
Rust
Racing Genk - Lierse SK: 3-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
48
Wat kan Lierse nog in deze tweede helft? Zal Genk nu met de handrem op gaan spelen?
49
Lierse komt opzetten voor de Genkse goal. Wanderson wil trappen maar net op dat moment gooit Koulibaly zich nog voor de bal.
54
Grote kans op de 4-0. Camus tot bij De Ceulaer, die zet voor maar Vossen kan net niet binnenglijden.
55
Ondertussen laten de thuissupporters zich van hun leukste kant horen: "Al wie niet springt is een kameel", zingen ze.
59
Vercauteren probeert het van ver maar hij trapt over.
61
Lierse komt toch dicht bij een doelpunt. Saidi kopt de bal maar net naast de kooi van Köteles.