Volg de match tussen KV Mechelen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Zowel KV Mechelen als Waasland-Beveren kunnen een driepunter bijzonder goed gebruiken. Wie haalt het Achter de Kazerne?
De jonge spelertjes die mogen oplopen met de spelers zijn alvast dol van vreugde. Of ze springen zich warm tegen de koude, dat kan ook.
We zijn er aan begonnen Achter de Kazerne. De spanning is te snijden.
4
Vandam met een eerste mogelijkheid, maar zijn voorzet komt niet aan. Ondertussen al gefluit voor "tijdwinst" van Coosemans.
5
Godemèche krijgt al een reprimande van Van Becelaere, omdat hij een vrije trap ophield.
6
Diabang kraakt zijn schot zo hard dat de bal bij Junker komt. Hij legt aan, maar de bal wordt in corner geblokt. Daarop een trap van De Witte, tegen een Waaslands hoofd. De druk is van de thuisploeg.
6
Cordaro profiteert van een verkeerde passing bij Waasland-Beveren. Hij bedient Prodell, maar diens voorzet gaat in corner.
12
KV Mechelen blijft in balbezit, maar echte kansen zijn er nu niet meer bij.
13
Vrije trap vanop een mooie plaats nu voor KV Mechelen. Cordaro gaat achter de bal staan.
14
Het is uiteindelijk Prodell die trapt, hoog over de kooi van Coosemans.
14
 Gele kaart voor Nicolas Godemeche
Tweede fout van Godemeche, ditmaal ging hij op de voet van Kamavuaka staan. Eerste geel van de match
18

offsite
Ineens een bal van Maric op Maman, maar hij wordt afgevlagd wegens buitenspel. Ons leek dat terecht, wat denkt u?
19

offsite
Mooie actie van KV Mechelen. Cordaro tikt tot bij Junker, die randje buitenspel stond. Hij wordt afgefloten, maar zijn bal belandde sowieso op de paal.
22
Bijna Veselinovic alleen voor doel, maar Vandam kan in hoekschop werken voor hij kan afdrukken.
24
 Gele kaart voor Siebe Blondelle
Blondelle met een vliegende tackle op Vandam. KV Mechelen mag even doorgaan, maar de ref geeft achteraf nog een kaart voor Blondelle. Komt hij hier nog goed mee weg?
25
Alweer gevaar van de thuisploeg, maar Prodell kan net niet bij de voorzet van Diabang.
25
27
Coosemans moet een bal uit de tribune trappen, nadat een misverstandje achterin bijna verkeerd afloopt. Junker kon er net niet bij!
29
We spelen een spel vanavond. Een corner van Cordaro gaat helemaal voorbij de tweede paal tot bij Bateau. Die antwoordt met een soortgelijke bal richting cornervlag. En nog is het niet gedaan: Cordaro geeft nog eens richting de andere cornervlag. Comedy Capers op Mechelen hier!
30
Schotje Kamavuaka, maar er zit geen richting in.
40
De wedstrijd is helemaal stilgevallen, nu probeert Kamavuaka nog eens. Duidelijk voor de wedstrijd: hoog over, de vaart blijft uit de wedstrijd en het is bijna rust.
41
Prodell en Coosemans komen hard in contact met elkaar en liggen beiden even te kermen.
45
Nog een corner voor KV Mechelen. Krijgen we nog iets voor de koffie?
45
We krijgen er een minuutje bij. Dat geeft alvast de vierde ref aan.
45+1
 Rode kaart voor Hrvoje Cale
Hrvoje Cale gaat driest in op Junker. Hij krijgt de rode kaart. Terechte beslissing?

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
En meteen rusten Achter de Kazerne. De angst regeerde tot op heden, het zal na de rust beter moeten. KV Mechelen mag het wel met 11 tegen 10 proberen na de koffie.
20:50
Bob Peeters probeert nogmaals verhaal te haren bij de ref, tot ongenoegen van het thuispubliek. "Bob, je bent een strandjanet" en ander liefst knalt van de tribunes.
21:01
Met de vrouwen van KV Mechelen gaat het blijkbaar wél goed. Het won vandaag met 16-1 en heeft nu al de kaap van 100 doelpunten weten te ronden in de competitie. Het staat bovendien negen punten los in de stand.
21:01
Benieuwd of de mannen zich aan die prestatie zullen kunnen optrekken. Ze hebben nog 45 minuten tegen tien man om het hachje van hun coach te redden lijkt het wel.
46
En we zijn er terug aan begonnen, met een wissel bij de bezoekers.
46
Vervangen Hanan Maman
Ingevallen Kassim Doumbia

50
Diabang haalt de achterlijn, maar meer zit er niet in. Coosemans mag intrappen.
54
Diabang blijft gevaarlijk op links, maar tot een echte kans leidt dat voorlopig nog niet.
55
Nu profiteert Diabang van een serieuze schuiver van Vermeulen. Hij kapt goed uit, maar zijn schot is zieltogend zwak.
58
Totale paniek stilaan bij Waasland-Beveren. Doumbia duwt een onooglijke voorzet in corner.

60
En nog een keer Diabang op het uur. Zijn schot is zo gekraakt dat het een goede voorzet wordt, maar er zet niemand zijn voet tegen. Nog een halfuur heeft Malinwa.
63
Coosemans blijft liggen na een contact Godemeche. Cordaro kon zich daar bijna voorbijzetten.
64
De Witte kan een corner verlengen tot bij Junker. Die slaagt er vanop 70 centimeter voor de kooi van Coosemans in om nog over te mikken.
66
Bojovic gaat even over de rooie, maar krijgt uiteindelijk zelfs de fout mee. De sfeer wordt grimmiger en grimmiger.
68
Mokulu gaat op een voorzet van Ghomsi wel heel opzichtig hangen, hij krijgt de fout dan ook tegen.
72
Vesilinovic met een schot op doel. Nouja, op doel ... Wat was de bedoeling eigenlijk?
72
Bijna Junker nog eens, terwijl Rits klaar staat om in te vallen.
72
Vervangen Wilson Kamavuaka
Ingevallen Mats Rits

74
Maric komt in aanmerking voor de Oskaar van de week. Hij ligt dood op de grond na een mogelijk tikje van Ghomsi in de draai. Ondertussen is de bal plat, een beetje zoals de wedstrijd.
80
Mechelen blijft baas, maar het doet heel weinig met het overwicht. Het gemor begint te groeien, nog tien minuten om te scoren tegen tien man.
80
Kopbal Mokulu, over de kooi van Coosemans!
85
Vesilinovic bijna met een counter, maar hij speelt het lomp uit. Nog vijf minuten voor een doelpunt.
85
Vervangen Robin Henkens
Ingevallen Bas Sibum

87
Vervangen Antonio Ghomsi
Ingevallen David Destorme

Alles op alles bij KV Mechelen nu. Destorme komt er in voor Ghomsi.
88
Bateau kopt de corner over. Kan Mechelen nog scoren?
90
 Gele kaart voor Colin Coosemans
Coosemans wint wat te veel tijd en gaat op de bon.
90+1
Nog drie minuten extra tijd krijgt KV Mechelen om te scoren.
90+2
De wanhoop wordt groter en groter bij de thuisaanhang, alweer een al te zwak schot naast. We stevenen af op een bloedeloos gelijkspel.
90+4
Nog een corner nu. Coosemans plukt.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:54
De wedstrijd eindigt op een troosteloze 0-0. De druk op de trainer zal er niet minder om worden. De thuisaanhang is alvast niet blij.