Volg de match tussen Charleroi en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Meteen een grote kans voor Charleroi! Kaya bereikt met een cross Milicevic, maar diens kopbal gaat over.
5
Vandam lijkt zich op een aanval van Mechelen geblesseerd te hebben.
6
Pollet snelt indrukwekkend voorbij De Witte en haalt uit. Pacovski kan in hoekschop duwen.
8
Aardig wat volk hier in Charleroi, waar Halloween-heksen het publiek vermaken. Met de verkleinde tribunes gaapt er ook geen grote leegte meer en oogt het stadion vreemd, maar gezellig.
10
Kaya speelt Willems mooi vrij, maar diens voorzet wordt gekeerd.
13
Kebano speelt minder in op Kaya en wordt dan tegen de grond gewerkt. Mechelen trapt de bal sportief buiten.
16
Destorme probeert het uit de tweede lijn, maar de bal zoeft over de kooi van Mandanda.
19
Biset ziet geen afspeelmogelijkheden en geeft er dan maar een lel op naar voren. Mokulu kan er niets mee aanvangen.
20
Mokulu kopt een voorzet van Bateau over.
23
Neeskens dribbelt zich knap vrij, maar zijn voorzet wordt weggekopt.
23
De match gaat goed op en neer. Nu krult Cordaro een bal over.
29
Pollet haalt nog eens de achterlijn, maar de match ligt intussen wat op z'n gat.
32
Pollet werpt zich opnieuw naar een voorzet, maar de Mechelse defensie is attent. Pacovski raapt op.
33
Biset kopt in de handen van Mandanda.
34
Neeskens werkt zich knap voorbij De Witte, maar plaatst de bal naast.
35
Dewaest maakt een overtreding op de rand van de halve maan. Mooie plek voor een vrijschop.
36
De Witte knalt de vrije trap furieus hard net naast de goal. Het Stade du Pays de Charleroi slaakt een zucht van verlichting.
37
Mandanda heeft geen problemen met een voorzet van Mokulu.
38
Marcq haalt verwoestend uit, maar Pacovski duwt in hoekschop.
39
Dewaest vindt Pacovski op zijn weg, maar stond ook buitenspel.
42
Een voorzet-schot van Diabang gaat voorlangs.
44
Milicevic perst er werkelijk alles uit om een diepe bal nog net te halen. Hij ziet zijn voorzet tot zijn eigen teleurstelling gepakt door Pacovski.
45+1
In de laatste minuut krijgt de thuisploeg nog een vrije trap aan de cornervlag. De laatste aanval van de helft, ongetwijfeld.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Een kopbal van Kamavuaku gaat ongevaarlijk over.
52
Diabang stuurt de bal door naar Mokulu, maar die pakt uit met een slap schotje. Mandanda raapt makkelijk op.
53
KV Mechelen bepaalt het tempo aan het begin van de tweede helft. Een kopbal van Diabang gaat net naast.
55
Mechelen probeert het met een ingestudeerde vrije trap, maar de controle van Van Damme laat te wensen over.
56
Toch eens Charleroi in de tweede helft. Milicevic gaat zijn man voorbij en zet voor tot bij Kebano. Die probeert met de hak over het hoofd te scoren zoals Ibrahimovic, maar zijn poging gaat naast.
57
Mandanda duikt de bal uit de voeten van Cordaro.
57

Goal
Doelpunt van David Pollet (Onur Kaya)
GOAL voor Charleroi!! Pollet wordt op de counter de diepte ingestuurd en werkt beheerst af in de rechterhoek. Knappe goal van de spits.
59
Bateau haalt er met een gemeten tackle een gevaarlijke aanval van Charleroi uit.
60
Vervangen Maxime Biset
Ingevallen Mats Rits

61
Diabang geeft een lel op een botsende bal, maar die gaat naast.
62
De Witte werpt zich voor een knal van Pollet en voorkomt zo de 2-0.
63
Vervangen Neeskens Kebano
Ingevallen Kenneth Houdret

63
Destorme maakt knap ruimte voor een schot, maar Mandanda pakt zonder problemen.
65
 Gele kaart voor David Pollet

70
Na wat gezaag van Kaya komt er nu toch een vrijschop voor Mechelen. Destorme schudt een mooie schicht uit zijn sloffen. Net naast.

81
Een voorzet van Milicevic wordt weggezet, maar doelwit Pollet stond ook buitenspel.
83

Goal
Doelpunt van Kenneth Houdret (David Pollet)
GOAL voor Charleroi!!! Pollet zet voor en de bal komt bij Houdret. Die heeft tijd om nog even te kijken en stelt de overwinning veilig.
85
 Gele kaart voor Mats Rits

87
Pollet laat de kans op 3-0 liggen. Hij neemt de uitstekende bal van Kaya iets te wijd aan en besluit op Pacovski.
88
Vervangen David Pollet
Ingevallen Jamal Thiaré

89

Goal
Doelpunt van Abdul-Yakuni Iddi (Onbekend Onbekend)
GOAL voor Mechelen!! De bal wordt door Iddi in doel getrapt, maar bij Charleroi denken ze aan een overtreding. Mechelen heeft nog enkele minuten.