Doelpunt van Abdoulay Diaby (Steeven Langil)
Langil gaat op links met de eerste de beste counter meteen de rechthoek in. Afleggen naar Diaby, en die kan van dichtbij binnen prikken.
Het was dus meteen het vijfde doelpunt van Diaby, die nu alleen topschutter is.
Diaby nog eens met een goede kans, maar hij wordt afgevlagd voor buitenspel. Terecht?
9
En nu Vandendriessche met een heerlijk schot. Werner tikt de bal uit de verre hoek.
10
Diaby kan op weg naar doel en omspeelt Werner. Die probeert de 2-0 te vermijden, maar pakt zo wel rood.
11
 Rode kaart voor Olivier Werner
Er zat weinig anders op voor Werner dan in de voeten van Diaby te duikelen.
11

Penalty
Penalty voor Moeskroen
De bal gaat op de stip. Werner moet er af met rood, nadat hij Diaby neerlegt. Michel lijkt de bal in handen te hebben. Wie komt in doel bij Cercle?
14
Vervangen Thibaut Van Acker
Ingevallen Miguel Van Damme

Van Acker moet er uit, omdat de bezoekers een nieuwe doelman nodig hebben voor de rest van de match.
15

Goal
Doelpunt van Julian Michel
Knap binnengetrapt. 2-0 net naast de paal via Michel.
16
Match na kwartier beslist: 2-0 en Cercle met tien
Is nu nog maar de vraag: wat kan Cercle Brugge nu nog beginnen? Het is met een man minder en staat 2-0 achter.
20
Moeskroen heeft de match nu al in het bakkie. Cercle? Onmondig en achter de feiten aan het aanhollen. Lekker rondtikken van de thuisploeg is het gevolg.
24
Badri met een knappe knal, maar de nieuwe goalie van Cercle houdt de 2 op het bord.
25
 Gele kaart voor Thibault Peyre

25
 Gele kaart voor Noë Dussenne

30
Op het halfuur begint het spel wat slordiger te worden. De thuisploeg heeft weinig last om Cercle af te houden, gele kaarten zijn nu de hoofdmoot.
32
 Gele kaart voor Kévin Vandendriessche

36

Goal
Doelpunt van Anice Badri (Nolan Mbemba)
Match nu helemaal beslist. Langil kan zijn flank weer af, de voorzet komt tot bij Badri, die makkelijk kan binnenschuiven door de benen van de goalie.
40
Dusenne met een kopbal, Cros met de eerste bal van de dag die hij echt moet verwerken. Corner voor de bezoekers.
43
Bijna Diaby opnieuw, maar geen vierde voor de koffie voorlopig.
45
We kabbelen richting rust. Door de rode kaart en de wissel zullen we toch enkele minuten extra krijgen in de eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Cercle Brugge: 3-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Sam Valcke
Ingevallen Karel Van Roose

46
Wissel bij Cercle. Kan Van Roose het tij keren?
21:07
We zijn er terug aan begonnen in Moeskroen.
48
Langil weer met een voorzet, maar Badri kan de 4-0 niet binnenknallen: over de kooi van Van Damme.
49
Een vrije trap van Wils naar Van Roose, maar ongevaarlijk schotje naast.
53
Diaby is er weer tussendoor geglipt, maar wordt afgefloten. Niet echt duidelijk wat er aan de hand was.
57
Nu Langil dicht bij de bekroning van zijn match, maar Van Damme kan nog overtikken.
60
Jeanvier glijdt uit, maar Kabananga profiteert niet.
64
Het spel gaat nu over en weer. Diaby in het zijnet links, Kabananga aan de overkant tegen de paal.
65
Vervangen Nolan Mbemba
Ingevallen Tristan Dingome

67
Bijna halfweg de tweede helft en het blijft zoeken naar het vierde doelpunt. Is dat van de thuisploeg, dan is het zeker gedaan. Anders kan er misschien toch nog iets?