Volg de match tussen KV Mechelen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

De fanfare is alvast zoals steeds op post. Nog een halfuurtje en we kunnen er aan beginnen!
En de fanfare druipt af, we zijn stilaan klaar voor de opstellingen.
19:47
Hilariteit alom trouwens tijdens de opwarming: Claes speelde tijdens een rondo der invallers door de benen van Vandam.
19:57
Bij de thuisploeg zoals steeds een vrouwelijke stadionspeaker. Bij de bezoekers met Leen Van Damme (fysio) stond er zelfs iemand op het veld tijdens de opwarming.
19:57
De opstellingen kennen we ondertussen ook. Destorme en Veselinovic krijgen hun kans tegen hun respectievelijke ex-clubs.
1
KV Mechelen - Waasland-Beveren: 0-0
1
We zijn er aan begonnen Achter de Kazerne. Malinwa speelt de bal meteen goed rond, de 3-5-2 lijkt op het eerste zicht ook vandaag het devies.
2

Goal
Doelpunt van Ivan Obradovic (Onbekend Onbekend)
De thuisploeg heeft al na anderhalve minuut reden tot feesten. Een bal wordt weggewerkt, Obradovic is vlak voor Destorme als eerste op de bal en poeiert voorbij Coosemans - misschien te ver uit zijn goal?
5
Mechelen houdt de bal goed bij, de bezoekers moeten nog even bekomen van de vroege achterstand lijkt het wel.
7
Henkens haalt de achterlijn en zet scherp voor. Biebauw er naast, Ibou tikt van dichtbij naast.
9
Van Damme speelt zichzelf goed vrij op het middenveld. De druk is van de thuisploeg, de bezoekers kreunen verder.
10
Een pannekoekenschot van Cordaro levert bijna een assist op voor Hanni, maar die is helemaal verrast.
12
Mechelen legt het spel goed breed, Obradovic probeert het met een schuiver voor doel, maar in corner gewerkt.
14

offsite
Plots is Baldé in een schietrijke positie, maar hij wordt afgevlagd wegens buitenspel. Terecht?
15
 Gele kaart voor Milos Kosanovic
De eerste kaart van de avond valt na een kwartier.
17
De thuisploeg blijft vooralsnog baas. Een hele lange bal op Cordaro wordt net niet binnengehouden voor de lijn.
19
Kosanovic ziet het goed en speelt Bateau aan. Die kan bijna Veselinovic diep steken, maar de bal is iets te hard.
20
En nu Cordaro op Veselinovic, die het te mooi probeert te doen en naast de bal trapt.
22
Obradovic is weer bij de les om zijn man uit te tikken, maar de voorzet is net niet goed genoeg.
25
Over halfweg in deze eerste helft hier Achter de Kazerne. De bezoekers hebben vooralsnog weinig kunnen klaarmaken, Mechelen voelt zich goed met de vroege voorsprong in de buidel.
27
Van Damme steekt Obradovic in het hoekje op links, maar diens voorzet wordt makkelijk weggewerkt.
30
Ibou met een voorzet die alles en iedereen voorbij gaat. Aan de overkant Addy, die via Destorme en een Mechels been een corner kan vinden.
32
Het thuispubliek fluit. Zij willen een strafschop na hands, maar krijgen die niet.
32
 Rode kaart voor David Nii Addy
Van Damme gaat hard in op Addy en roept hem nog wat toe. De reactie van de verdediger is echter werkelijk buiten alle proportie: een kopstoot zoals we er nog niet vaak een hebben gezien.
34
De hele ploeg moet helpen om Addy van het veld te krijgen. Wat een beroering, de poppen aan het dansen.
36
Bijna Hanni in het straatje, aan de overkant wil vooral Ronny Van Geneugden even later een strafschop. De vlam zit in de pan, zoveel is duidelijk.
38
Waasland-Beveren komt even opzetten met een man minder, maar zorgt voor geen direct gevaar met de voorzetten.
40
Cordaro wacht even te lang om opzij te tikken, Van Damme schiet naast.
43
De thuisploeg blijft aandringen, Veselinovic laat de bal schieten na een leep balletje van Hanni.
45
Cordaro probeert het nog eens met een krulbal, terwijl we er een minuutje bijkrijgen.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:03
Dom rood Addy, WB nog helft met tien
Dé fase van de eerste helft was de rode kaart voor David Addy, waardoor de bezoekers nog meer dan een helft met een man minder verder moet.
46
We zijn er terug aan begonnen hier Achter de Kazerne.
47
Hanni met een vrije trap, in het dak van het doel gelepeld.
49
De thuisploeg neemt meteen weer het initiatief, maar raakt niet door de verdediging heen.
51
Veselinovic in het straatje, Coosemans komt goed uit, maar speelt niet goed weg. Rits schiet naar het vrije doel, maar mist zijn trap compleet.
53
De bezoekers krijgen drie vrije trappen op rij, maar doen er evenveel keer echt niets mee. Het blijft zoeken voor de Waaslanders, de thuisploeg heeft alles in handen.
55
Vervangen Sofiane Hanni
Ingevallen Glenn Claes

Eerste wissel bij Malinwa, Claes krijgt een dik halfuur.
57
De druk was even voor de bezoekers, maar Mechelen speelt alle ballen eigenlijk makkelijk weg.
59
Mechelen komt nu via Claes en Matthys veelvuldig naar voor, maar de laatste pass zit er niet in.
61
Coosemans half naast de bal op een hoge voorzet, daarna tikt Cordaro via de doelman half en half tegen de deklat. Daar komt de goalie goed weg!
63

Goal
Doelpunt van Dalibor Veselinovic (Alessandro Cordaro)
En het staat 2-0. Dalibor Veselinovic knalt al bij al makkelijk tegen de touwen. Match gespeeld?
63
Vervangen Robin Henkens
Ingevallen Jonathan Rowell

Meteen een wissel bij de bezoekers.
65
Matthys valt en komt op zijn schouder terecht. Pijnlijk, maar hij kan verder.
66
 Gele kaart voor Ivan Obradovic
Obradovic in de boeken na een fout op de middenlijn.
68
Een voorzet van Matthys caprioleert zich voorbij alles en iedereen in corner. Daar zat misschien meer in.
69
Plots staat Cordaro helemaal vrij, maar hij trapt hoog over. De boeken lijken echter wel toe, of komt er nog iets van de Waaslanders?
70
Daar zijn ze dan toch nog. Leuke actie van Baldé, die zichzelf vrijkapt en dan op Biebauw besluit. Corner.
71
Heerlijke counter van KV Mechelen. Cordaro tot bij Bateau, die voorzet richting tweede paal. Coosemans houdt Veselinovic van een tweede goal van de avond.
73
Weer bijna Veselinovic, na alweer een leuke actie. Coosemans plukt.
74
 Gele kaart voor Jonathan Rowell
Rowell slikt geel voor zijn drieste inschuiver op Claes drie minuten geleden.
76
Obradovic snijdt goed naar binnen en knalt na een leuke 1-2 - inclusief lekker hakje van Veselinovic - op Coosemans.
77
De corner levert via De Witte een nieuwe kans op, maar hij kopt over.
80
De bezoekers hebben nog tien minuten. Komen ze nog met iets?
82
Vervangen Alessandro Cordaro
Ingevallen Jason Adesanya

85
Invaller Vukusic zorgt meteen voor gevaar, maar hij trapt nogal knullig over.