ohlOH Leuven
wbeSK Beveren
0-1
6' Milos Maric (pen)
Datum: 24/10/2015 20:00
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: King Power at Den Dreef

Herbeleef OH Leuven - SK Beveren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen OH Leuven en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Er zijn dit seizoen geen kleine broertjes in onze competitie, en dus beseffen OH Leuven (12pt) en Waasland-Beveren (13pt) dat ze in het onderlinge duel van vanavond maar beter de volle buit pakken. Mathijssen en Vreven houden vast aan dezelfde 11 van vorige week.

20:01
We wisselen meteen van kant bij de aftrap. Daar is de spionkop van de thuisploeg niet tevreden mee.
1
OH Leuven-Waasland-Beveren: 0-0
1
De aftrap aan Den Dreef is gegeven.
1
De bezoekers zijn al in minuut 1 gevaarlijk. Myny zet zich goed door, Reynaud werkt weg met een slimme tackle.
2
Daar is Waasland-Beveren opnieuw. Gano zoekt de diepte en omspeelt Riou. De aanvaller is echter te ver uitgeweken om de bal binnen te leggen. Dikke kans!
5
OHL kampeert nu even op de vijandelijke speelhelft met twee corners. Croizet kan aan de tweede bal naar doel koppen, maar nipt naast.
6

Goal
Doelpunt van Milos Maric

7
Na zes minuten schiet Milosevic een voorzet tegen de hand van Reynaud. Penalty zegt ref Virant. Riou lijkt de poging van Maric te keren, maar het leer verdwijnt toch in het zijnetje: 0-1!
10
De doelpuntenkermis van speeldag 12 lijkt zich met deze vroege goal verder te zetten aan Den Dreef.
11
Leuvense man in vorm Croizet schiet naar doel. Goblet keert het schot van de Fransman.
13
 Gele kaart voor Erdin Demir
Demir is de eerste die in het boekje gaat na een charge op Reynaud.
14
Asamoah forceert met zijn snelheid nog eens een corner. Monteyne neemt de afvallende bal héérlijk op de slof, maar Goblet staat pal.
14
Ook Bostock mag in dezelfde actie aanleggen en strandt op een Bevers lichaam. Het thuispubliek schreeuwt om hands, ref Virant negeert de smeekbede.
19
OHL is nog eens gevaarlijk dankzij Remacle. Zijn gekruiste bal vindt geen medemaat.
20
Ref Virant fluit deze keer wel voor een handsbal van de Waaslanders. Zijn beslissing wordt op applaus onthaald door het thuispubliek.
22
Geharrewar in de Beverse zestien na een zoveelste corner. Uiteindelijk slaagt er geen enkele Leuvenaar in om de bal in de kooi van Goblet te rammen.
24
Milosevic zwiept een vrije trap rechtstreeks naar doel. Riou neemt geen risico en tikt over.
25
Myny zet Riou nog eens aan het werk en kan in de herneming twee ploegmaats aanspelen. Hij vindt echter Rougkalas op zijn weg. Hier zat véél meer in voor de bezoekers.
29
OHL duwt nu door, Croizet draait zich goed vrij een schiet. Via een Bevers been wijkt de bal af, maar langs de verkeerde kant van de paal.
32
OJo blijft geblesseerd liggen in de zestien. De verzorgers schieten ter hulp.
35
En we gaan lekker door. Corner nummer 8 al voor de thuisploeg!
36
Vervangen Kim Ojo
Ingevallen Romero Regales

Ojo kan niet verder en wordt gewisseld.
40
In het slot van de eerste periode duwt OHL door. Gaan we met een 1-1 de rust in of niet?
41
 Gele kaart voor Thibault Moulin
Moulin loopt tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen aan. Hij is er woensdag tegen Charleroi niet bij.
45
We gaan nog één minuutje door.
45
Op slag van rust staat het 0-2! Jans schiet tegen beter weten in naar doel en ziet zijn knal afwijken op Reynaud. Riou is verrast, net als het thuispubliek.
45+1

Goal
Doelpunt van Laurent Jans (Deni Milosevic)

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven - Waasland-Beveren: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt weer aan Den Dreef.
49
Daar is Waasland-Beveren een eerste keer. Een voorzet lijkt Gano te bereiken, maar Riou zit er prima tussen. Aan de overzijde knalt Asamoah over.
53
OHL zet druk naar voren. Bestock trapt een gat in de lucht bij een voorzet van Remacle.
58
Het aanvalsoffensief van de beginminuten is alweer gaan liggen. De bezoekers loeren op de counter.
59
Langil zet Riou nog eens aan het werk. De Franse goalie klemt eenvoudig.