Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - SK Beveren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie pakt de punten Achter de Kazerne? Zeker de thuisploeg kan ze wel goed gebruiken!
21:40
De bevrijders van ADK
KV Mechelen - SK Beveren
1
KV Mechelen-Waasland-Beveren: 0-0
1
En we zijn er aan begonnen Achter de Kazerne. De fans van de thuisploeg maakt groots lawaai, de bezoekers nemen wel meteen het heft in handen.
2
Nu speelt de thuisploeg de bal achteraan even lekker rond. Malinwa komt voor de pinnen in een 4-2-3-1, door de schorsing van De Witte uit noodzaak en tegelijk toch een tactische overweging.
3
De Petter met een goede opening op Hanni, die vanuit de draai naast schiet. Jammer dat hij hem niet in de loop kon meenemen, want de pass was wel goed.
5
Mechelen haalt er een eerste corner uit, na een lange rush van Volkov op links. Goblet plukt de hoekschop van Matthys vrij makkelijk.
7
In balbezit heeft Waasland-Beveren nog niet veel laten zien, terwijl de thuisploeg vooral moeite heeft met de laatste pass.
9
Daar is de volgende (halve) kans voor Malinwa. Matthys kapt naar binnen en trapt, via een Wase kop in corner. Die wordt door Goblet verwerkt.
11
De bezoekers krijgen nu een vrije trap vanop de zijkant. Misschien kan dat het eerste gevaar opleveren voor WB.
13

15
Langil roert zich eens en komt naar binnen, maar het schot is een afzwaaier.
16
Myny wil graag een vrije trap op de rand van de zestien na een fout van Volkov, maar Delferière heeft geen fout gezien. Hij laat sowieso wel vrij veel toe vanavond, maar we konden niet zeker zien of dit een fout was.
18
Bijna Cocalic tot bij Veselinovic, maar er zit opnieuw een Waas hoofd tussen. 3-0 in de corners, dat wel.
22
Bijna halfweg de eerste helft, het tempo is toch wat weg uit de match. Steeds meer slechte passes bepalen het spel.
23
Veselinovic schudt De Kazerne wakker, Goblet!
Plots een lekkere voorzet vanop links, Veselinovic zet er de knikker tegen, maar iets te centraal en zo kan Goblet nog vanonder zijn lat tikken. 4-0 in de corners zo wel!
26
Het middenveld regeert ondertussen opnieuw het land. Myny nog eens met een kopbal, maar over. De fans blijven er wel in geloven.
29
Het spel blijft verzanden op het middenveld. Stilaan komt het eerste gemor ook boven.
31
En nu is ook de pass van Veselinovic dramatisch. Na een halfuur willen de fans meer!
33

offsite
Hanni wordt afgevlagd na een mooie crosspass. Bijzonder nipt!
36
Het trekt werkelijk nergens naar. Twee ongeïnspireerde teams, die gewoon snakken naar een doelpunt.
38
En nog eens een schotje van Hanni, maar meer dan een zoveelste corner leverde het niet op.
39
Cocalic trapt de corner naast. Ook uit deze vijf standaardsituaties haalde de thuisploeg te weinig.
40

Goal
Doelpunt van Sofiane Hanni (Tim Matthys)
Plots kan Matthys Sofiane Hanni helemaal alleen voor Goblet prikken. Die heeft alle tijd, wijkt wat uit en besluit uiteindelijk onder de goalie. 1-0!
44
We kabbelen nu rustig richting koffie. Krijgen we nog iets?
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij. Nog een knal van Verdier, maar hoog over. Dat wordt rusten met 1-0!

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:51
Mechelen met leiding rust in
Niet dat het een geweldige eerste helft is, maar Malinwa staat wel op kop na 45 minuten. Een doelpunt van Hanni was voldoende om op voorsprong te staan.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen hier Achter de Kazerne.
46
Gillet meteen redder van Malinwa!
Meteen een knappe aanval vanop links van de bezoekers, maar Gillet kan de knal van Milosevic in de korte hoek nog in corner duwen.
48
De bezoekers zijn snediger uit de kleedkamers gekomen, maar het levert voorlopig weinig op.
50
Veselinovic trapt op een hand in de zestien en vraagt om een strafschop, maar krijgt die niet.
51
 Gele kaart voor Gary Coulibaly
Fout op Hanni, de eerste kaart uit de wedstrijd valt!
55
Ook in de tweede helft regeren slordigheden toch wel de wedstrijd.
58
Jankovic blijft zijn troepen aanvuren, en dat doen de fans ook! Maar makkelijk gaat het nog steeds niet!
61
Plots Verdier in de zestien helemaal vrij, maar hij kan niet afdrukken met links en moet het in de haast met rechts doen. Moeilijk!
63
Veselinovic trapt een knoert van een kans naast. Opvallend: Verdier maant het publiek meteen aan tot kalmte als die willen gaan fluiten.
64
En aan de overkant trapt Myny op de lat! Het gaat snel over en weer nu!
65

Goal
Doelpunt van Tim Matthys (Sofiane Hanni)
Sofiane Hanni alweer met een heerlijke actie, uiteindelijk ook een dito pass op Matthys. Die komt met wat geluk in de kluts opnieuw in balbezit en poeiert dan voorbij Goblet in het zijnetje.
67
Verdier nogal driest te keer en meteen een gele kaart voor die fout op Jans.
67
 Gele kaart voor Nicolas Verdier

68
Een eerste wissel bij de bezoekers. Daar is Nabab!
68
Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Livio Nabab

69
De nieuwkomer meteen met een (schuchter) schotje op doel.
71
En ook de thuisploeg gaat wisselen. Verdier toonde zich een echt werkbeest vandaag en mag naar de kant, Wolski krijgt 20 minuutjes.
71
Vervangen Nicolas Verdier
Ingevallen Rafal Wolski

73
Kosanovic probeert het uit de draai, maar net over. WB toont zich onmachtig.
74
De Petter zit met krampen, ondertussen knalt Hanni de bal waar het pijn doet bij Buatu.
76
Consternatie! De wissel van De Petter gaat nog even niet door, de bezoekers spelen door. En dan gaat Nabab over de sponsorborden. Mooie duik! En ook de bezoekers gaan wisselen!