kvmKV Mechelen
wbeSK Beveren
Datum: 31/10/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Achter de Kazerne
D-day voor Malinwa
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Mechelen neemt het op tegen Waasland-Beveren

D-day voor Malinwa
Foto: © photonews

Eerlijk? De wedstrijd tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren leek ons vooraf al een wedstrijd te gaan worden tussen een ploeg dat knokt voor play-off 1 en eentje dat onderin wil wegkomen. Maar: we hadden niet verwacht dat Waasland-Beveren boven Malinwa zou staan.

KV Mechelen heeft momenteel amper 12 punten en moet dus dringend - zeker Achter de Kazerne - punten gaan pakken om onderaan weg te komen. Anders zou het - de winst van Lokeren op vrijdagavond indachtig - plots zelfs laatste kunnen worden in de stand.

En dat willen ze koste wat het kost vermijden in Mechelen. Voorzitter Johan Timmermans sprak na het debacle in Standard liefst 3,5 uur met spelers en staf. Dat moet wel impact hebben.

Het is nu aan de spelers om op het veld te antwoorden. De Witte is geschorst, mogelijk kiest Jankovic dus ook voor een andere opstelling. Voorin is Jens Naessens nog onbeschikbaar met enkelproblemen.

De bezoekers dan, waar Stijn Vreven iets heeft neergezet en dus niet hoeft te twijfelen aan wie hij tussen de lijnen brengt. Moren is wel nog geblesseerd.

Pakt Malinwa nog eens de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 99 euro op. Denk je eerder dat de Leeuwen de punten pakken ADK? Dan mag je maar liefst 306 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws