wbeSK Beveren
kvmKV Mechelen
Datum: 05/03/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Freethiel

Herbeleef SK Beveren - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen SK Beveren en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf

19:46
Twee wissels bij de Waaslanders, ééntje bij KV Mechelen
Waasland-Beveren-coach Stijn Vreven wijzigt zijn elftal op twee plaatsen ten opzichte van de 2-3-overwinning bij Charleroi. Een zieke Langil wordt vervangen door Olivier Myny, terwijl Tortol Lumanza tevreden moet zijn met een plekje op de bank. Hij wordt vervangen door Floriano Vanzo. KV Mechelen-coach Aleksandar Jankovic voert één wissel door na de zwakke vertoning thuis tegen KV Kortrijk (0-2). Edin Cocalic moet plaatsruimen voor Uros Vitas.
1
Waasland-Beveren-KV Mechelen: 0-0
9
Een eerste kans voor de thuisploeg
De eerste kans van de partij is een feit. Siebe Schrijvers stormt op doel af, verslikt zich even in zijn dribbel, maar kan in de kluts toch nog afdrukken. Zijn geplaatst schot gaat voorlangs.
13
Ook KV Mechelen steekt voor het eerst zijn neu saan het venster. Na een geduldige combinatie met Paulussen en Hanni drukt Verdier af. Zijn schot waait enkele meters naast het doel van Henkinet.
13
Bijna was daar het openingsdoelpunt!
Daar is Waasland-Beveren opnieuw. Olivier Myny legt de bal met zijn borst perfect klaar voor Zinho Gano, die alleen voor Gillet, overhoeks naast schiet. Hier had Gano meer mee moeten doen!
18
Rits treft de paal!
Het regent opeens kansen op de Freethiel. Paulussen zet voor vanop rechts en vindt Mats Rits. Die kopt de bal (met zijn schouder) pardoes tegen de paal.
19
Nu is het Waasland-Beveren weer dat dreigt. Myny haalt op rechts de achterlijn en vindt aan de tweede paal Zinho Gano. Die is te verrast en mist voor open doel.
31
Glenn Claes drijft op op het middenveld en vuurt een raket af richting Henkinet. De Beverse doelman heeft moeite met het schot, maar kan de bal wegboksen.
32
 Gele kaart voor Zinho Gano

39
Mechelen heeft nu duidelijk overwicht, maar het lukt niet meer om kansen te creeëren. Verdier wordt er duidelijk irritant van en haalt zomaar Moulin onderuit.
45
Daar is Waasland-Beveren nog eens. Gillet moet nog eens plat gaan op een afstandschot van Schrijvers. De Rode Duivel bokst de botsende bal uit zijn doel.


Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - KV Mechelen: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:51
Na een zeer aangename eerste helft staat er nog steeds 0-0 op het scorebord. Waasland-Beveren dreigde met mogelijkheden voor Schrijvers en Gano, maar ook Mechelen had zijn kansen op de openingstreffer.
48
Verdier zorgt voor het eerst kansje van de tweede helft. Zijn gekraakt schotje hobbelt enkele meters naast het Beverse doel.
49
 Gele kaart voor Aleksander Bjelica

50
Bjelica treft met een zware tackle Jans. De verdediger van KV Mechelen mag blij zijn dat het bij geel blijft.
52
Henkinet gaat in de fout op een lange bal van Hanni. Claes kan voor een leeg doel uithalen, maar trapt ongelukkig op ploegmaat Paulussen.
57
Gano mist opnieuw!
Zinho Gano wist deze competitie al tien doelpunten te maken, maar heeft vandaag zijn dagje niet. Hij komt alleen voor Gillet, maar werkt veel te slap af.
61
Vervangen Tim Matthys
Ingevallen Randal Enrique Leal Arley


62
Vervangen Floriano Vanzo
Ingevallen Livio Nabab


67
Invaller Nabab wil vanaf rechts een voorzet geven, maar mislukt volledig in zijn opzet. De bal vliegt echter rechtstreeks richting de kruising. Gelukkig voor Mechelen staat Gillet goed op te letten. Hij duwt de bal uit de bovenhoek.
69
Linksachter Bjelica heeft een degelijk schot in huis en toont dat. Zijn pegel, vanop zo'n 25 meter, zeilt een metertje naast het doel van Henkinet.
72
Vervangen Nicolas Verdier
Ingevallen Dalibor Veselinovic


74
Demir redt de thuisploeg
Een vrije trap van Hanni vindt aan de tweede paal invaller Leal. Die kopt voor doel, waar Demir net voor de aanstormende De Witte in hoekschop kan werken. Op de hoekschop die volgt, knalt Claes de bal een metertje naast. Mechelen dringt aan.
79
Zinho Gano is opnieuw kort bij de openingstreffer. De spits komt een voetje tekort om een voorzet vanop rechts binnen te lopen.
80
Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Deni Milosevic


81
Even een beter moment van Waasland-Beveren. Nabab neemt Bjelica te grazen, die daarna even aan zijn truitje blijft hangen. Scheidsrechter Geldof geeft, tot ongenoegen van het thuispubliek, geen penalty.
83
Vervangen Laurent Jans
Ingevallen Hugo Sousa


83
Vervangen Sofiane Hanni
Ingevallen Nassim Ben Khalifa


87
 Gele kaart voor Uros Vitas

89
Beide ploegen lijken zich te hebben neergelegd bij een scoreloos gelijkspel. Kansen vielen er al even niet meer te noteren.
90
Na een vermakelijke partij spelen Waasland-Beveren en KV Mechelen 0-0 gelijk. Zinho Gano had de openingstreffer tot drie keer toe aan de voet, maar scoren lukte niet.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.