wbeSK Beveren
kvmKV Mechelen
Datum: 05/03/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Freethiel
Hoe reageert Waasland-Beveren, zonder sterkhouder, tegen KV Mechelen na de beschuldigingen van een gokaffaire?
Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 0 reacties

Waasland-Beveren tegen KV Mechelen, een duel dat zich in play-off 2 weleens zou kunnen herhalen

Hoe reageert Waasland-Beveren, zonder sterkhouder, tegen KV Mechelen na de beschuldigingen van een gokaffaire?
Foto: © photonews

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond thuis op tegen KV Mechelen. Een wedstrijd tussen twee ploegen die we in play-off 2 in te zien gaan krijgen, zo lijkt het. Bij de Waaslanders is het uitkijken naar de reactie van de spelers na de beschuldingen van ‘matchfixing’ in de wedstrijd op Oostende.

Waasland-Beveren heeft een woelige week achter de rug. Vorige zondag sloten ze het weekend euforisch af door zich (bijna) te verzekeren van het behoud na de 2-3 op Charleroi. Maar de week werd overschaduwd door de beschuldigingen uit Duitsland over ‘matchfixing’ in de wedstrijd op Oostende.

Benieuwd hoe Stijn Vreven zijn manschappen deze keer op scherp zet. Hij kan alvast geen beroep doen op Steeven Langil, die griep heeft. Milos Maric keert terug uit schorsing na zijn rode kaart tegen Anderlecht.

Mechelen zeker van play-off 2

KV Mechelen was aan een goede reeks bezig na het gelijkspel thuis tegen Anderlecht gevolgd door twee uitzeges. Maar daar kwam vorige week een einde aan door in eigen huis 0-2 de boot in te gaan tegen KV Kortrijk. Ook zij hebben dus iets recht te zetten.

Voor Mechelen staat er geen druk op de wedstrijd, want zij zijn als enige ploeg al zeker van play-off 2. Jankovic moet het mogelijk wel doen zonder middenvelder Ljuban Crepulja, die nog last heeft van een kniestoot op training.

Meer nieuws