Volg de match tussen STVV en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

1
Sint-Truiden-Sporting Lokeren: 0-0
1
Gezien de stadionspeaker wat meer tijd nodig had, beginnen we hier 5 minuten later.
2
Meteen een kans voor de thuisploeg, maar Rherras krijgt de bal niet tussen de palen.
7
Opnieuw een actie van de thuisploeg, opnieuw Rherras! Hij zet voor, maar Carlos kan nog in hoekschop glijden.
14
Jaja Coelho mist!
Lokeren komt er doorheen, Coelho kan richting doel, maar knalt net naast!
18
STVV begon met veel vuur aan de match, maar Lokeren neemt stilaan over.
21
Patosi kan uithalen, maar knalt de bal los de tribune in.
24
Raman probeert het met een schot uit de tweede lijn, maar knalt op de rug van een Lokeren-verdediger.
25
Raman opnieuw! Maar hij tikt de bal iets te ver van de voet en komt onzacht tegen Verhulst. Hij krijgt 'Benito is homo' over zich heen.
27
Intussen werd het in Westerlo - Waasland-Beveren 1-0. Voorlopig zit Westerlo qua doelsaldo nog steeds op de wip. Het moet rekenen op een verliespartij van STVV of OHL.
34
Raman toont zich opnieuw, maar struikelt twee keer in de zestien. Gemiste kans op een kans.
38
Rherras komt opzetten, maar zijn poging gaat via Verhulst achter.
39
Kotysch met een fantasietje! Hij krijgt de corner met een kattenpoot net niet voorbij Verhulst.
39
 Gele kaart voor Damien Dussaut

40
Er zijn bijna geen woorden om te beschrijven hoe zwak Lokeren is. Als STVV zich tegen deze makke ploeg niet weet te redden, heeft het zelf niets te zoeken in eerste klasse.
42
Raman gaat neer, maar krijgt de vrije trap niet mee.
45
Raman probeert het van ver, maar Verhulst pakt. .
45+1
De eerste helft was voor Sint-Truiden, maar de thuisploeg wist nog niet te scoren. Lokeren lijkt er wat ongeïnteresseerd bij te lopen.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Sporting Lokeren: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
 Gele kaart voor Faycal Rherras

50
Raman laat de netten trillen!
Raman kan uithalen! Zijn bal zoeft, het publiek juicht, maar hij treft het zijnet. Heel dichtbij de verlossende goal.
53
Rherras, beste man op het veld tot nu toe, blesseert zich en zal naar de kant moeten.
56
Vervangen Faycal Rherras
Ingevallen Johan Bal

61
STVV duwt door, het krijgt nu heel wat corners.
64
Het nieuws dat OHL op achterstand staat, sijpelt door in het stadion.
65
Boli met zijn tweede kans, maar ook nu knalt hij over!
68
Goeie vrije trap van Raman, maar niemand kan écht afdrukken.
70
Plots is Lokeren daar! Het schot van Odoi spat uiteen op de lat!
76
Boli kan opnieuw doorgaan, maar treft opnieuw Verhulst. Als Lokeren nog scoort, gaan ze zich deze gemiste kansen nog heugen.