Datum: 13/03/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stayen
Blijft STVV in eerste klasse?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: STVV-Lokeren

Blijft STVV in eerste klasse?
Foto: © photonews

STVV vormt samen met OH Leuven en Westerlo het weinig te benijden kransje degradatiekandidaten die pas vanavond rond tien voor acht weten of ze nog in eerste klasse zullen spelen. Tegenstander van dienst is het reeds geredde Lokeren.

STVV en OHL hebben dan wel twee punten meer dan Westerlo, toch kunnen ze niet op beide oren slapen. Sint-Truiden tekende voor een nul op twaalf in de laatste vier wedstrijden en zo is de goeie start onder Ferrera meteen weg.

Zijn opvolger O'Loughlin zag in de wintermercato haast alle kwaliteit vertrekken, maar pakte eerlijk gezegd voor de transferperiode ook te weinig punten. Het is nu aan hem om de Kanaries toch in eerste klasse te houden.

Dutoit haalt wellicht de aftrap en ook Raman en Boli zijn opnieuw 100% fit. Ono moet verstek laten bij STVV.

Wed zonder risico tot €60

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Meer nieuws