Stadion: Le Canonnier

Herbeleef Moeskroen - Standard (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Moeskroen en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Standard komt Santini in de ploeg in de plaats van Yattara. Bij de thuisploeg geen Kocur, Boumedienne start in een verder ongewijzigd elftal.
19:23

Moeskroen - Standard
17:59
Hoog bezoek in Moeskroen, Ciman is aanwezig.
1
Moeskroen - Standard: 0-0
2
De eerste mogelijkheid is er eentje voor de thuisploeg, maar Thuram klimt hoger dan Scepovic en haalt de bal uit de lucht.
4
Dingomé nu met een mooie bal naar Scepovic, maar die verliest het duel. Moeskroen duwt door en krijgt een corner.
9
Aardige beginminuten hier met vooral de thuisploeg die aan aanvallen denkt. Nog geen echte kansen, maar die kunnen niet lang uitblijven.
10
Een fout op Michel wordt niet gefloten en er komt een hoekschop voor Standard uit.
11
Santini krijgt een goeie bal van Andrade, maar zijn knal wordt nog afgeblokt.
14
Standard neemt het commando over
Voorzet van Badibanga nu! Santini kan er net niet bij!
16
Muslin krijgt grijs haar van Knockaert
Knockaert staat al zo'n tien minuten op rechts te vinden en Muslin schreeuwt hem terug naar links. Leuk sfeertje daar.
18
Mooie knal namens Moeskroen nu, de bal gaat maar net naast de kooi van Thuram.
19
Een voorzet van Boumédienne valt achter het doel van Thuram.
21
 Gele kaart voor Luigi Vaccaro

22
Kopbal van Jelle Van Damme, Marciano kan het leer maar net over zijn doel tikken.
23

Goal
Doelpunt van Anthony Knockaert (Jelle Van Damme)
GOAL voor Standard!!! Knockaert kopt een voorzet van Van Damme tegen de touwen. Marciano zit er nog even aan, maar krijgt het leer niet meer uit zijn doel.
26
Standard-fans maken het bont, spel ligt even stil.
Heel wat rook plots boven Le Cannonnier. De fans van Standard hebben de plaatstelijke vuurwerkwinkel overvallen blijkbaar. Het spel ligt al enkele minuten stil.
27
Het spel is hervat, maar de Israëlische doelman van Moeskroen is er niet gerust in. Hoe zou je zelf zijn, met dat legertje bommenwerpers achter je.
35
Santini kan bijna afwerken! Marciano zit ernaast, maar een verdediger komt hem nog te hulp.
41
Standard blijft de controle over het spel bewaren. Moeskroen probeert wel, maar komt er voorlopig niet doorheen.
42
Badri dan toch met een knal! Thuram verwerkt in hoekschop.
42

Goal
Doelpunt van Thibault Peyre (Julian Michel)
GOAL voor Moeskroen!!! Peyre klimt boven alles en iedereen bij een corner en zet de bordjes in evenwicht!
45+2
Een voorzet van Van Damme waait bijna binnen!

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Standard: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:53
Einde van de eerste helft, een beetje vertraging door de rook. 1-1, zo meteen zijn we bij u terug.