Reactie Peyre met zijn tweede in twee (!) jaar: "Ze lieten me volledig vrij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Peyre met zijn tweede in twee (!) jaar: "Ze lieten me volledig vrij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibault Peyre was gisteren aan het feest voor Mouscron-Péruwelz. Op zich niets vreemds, tot je weet dat het de eerste goal van dit seizoen is voor Moeskroen én pas de tweede van Peyre voor de fusieclub.

Sander De Graeve in Moeskroen

Akkoord, Moeskroen scoorde in Charleroi, maar een own-goal van Dewaest kan je moeilijk op je eigen conto schrijven. De eerste echte goal van de club dit seizoen werd gemaakt door Peyre, de rechtsback die voor zijn vorige goal al terug moest naar tweede klasse.

Toen scoorde hij tegen Antwerp. "Het is al twee jaar geleden dat ik nog eens kon scoren, natuurlijk doet het dan deugd. Zeker wanneer het nog een punt oplevert voor de ploeg", aldus een gelukkige Peyre achteraf.

Er was nog geen spanning in de kleedkamer

Zijn goal was niet de moeilijkste uit z'n carrière. "Vreemd genoeg lieten ze me volledig vrij", stelde hij vraagtekens bij de tactiek van Standard. "Ze stonden in zone en ik kon perfect mijn looplijn kiezen. Zij waren vooral bezig met Dussenne, daardoor kon ik vrij makkelijk scoren."

Het eerste puntje voor Moeskroen staat dus eindelijk op het bord. "Eindelijk hebben we die reeks nederlagen kunnen doorbreken. Of er al spanning was in de ploeg? Neen. Ik zei tegen de jongens in de kleedkamer na de nederlaag tegen Mechelen dat ze de media maar moesten laten praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties