Datum: 15/10/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Le Canonnier
Maakt Moeskroen komaf met zijn thuiscomplex of zegt Genk zijn uitcomplex vaarwel?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Racing Genk maakt de lastige verplaatsing naar Moeskroen

Maakt Moeskroen komaf met zijn thuiscomplex of zegt Genk zijn uitcomplex vaarwel?
Foto: © photonews

Nu de interlandbreak erop zit gaat de Jupiler Pro League verder met matchdag 10. Op Le Canonnier staan Moeskroen en Racing Genk tegenover mekaar.

Het duel tussen de Henegouwers en de Limburgers is er ook eentje tussen een ploeg met een thuiscomplex en één met een uitcomplex. Moeskroen speelde al vijf keer voor eigen volk, maar kon enkel tegen STVV de volle buit pakken. Genk verloor op verplaatsing al drie keer en ging alleen bij Lokeren winnen.

Peter Maes is op zijn hoede voor de verre verplaatsing naar Moeskroen. Genk reist zonder Uronen af die nog zes weken moet herstellen. Verder raakte Vanzeir bij de nationale U19 zwaar geblesseerd aan de knie. Hij staat voor een maandenlange revalidatie.

De troepen van Glen De Boeck zitten in de flow na de stevige 1-4-zege bij Eupen. Diédhiou, am Kehrweg goed voor drie treffers, staat opnieuw in de spits. David Hubert kijkt de ploeg in de ogen waar hij in 2011 de landstitel mee veroverde. (Lees er hier meer over)

Wie trekt aan het langste eind?

Moeskroen? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 210 euro op. Meer vertrouwen in een Genkse zege? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 123 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws