Volg de match tussen SK Beveren en Eupen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie pakt de punten op de Freethiel?
19:52
Nog tien minuten tot het begin van de wedstrijd. De cheerleaders zijn in vorm en de jeugdspelers maakten een grote WB. En of ze er hier klaar voor zijn!
1
Waasland-Beveren-Eupen: 0-0
2
We zijn er aan begonnen hier in Beveren op de Freethiel. Wie pakt de punten in dit belangrijk duel?
3
Al meteen gevaar van de thuisploeg, maar de bal kan nog net worden weggekopt.
4
Gano is er los door, maar wordt ook afgevlagd om buitenspel.
7
Na een leuke opening is het tempo wat gezakt. Er liggen ook wat geel-blauwe ballonnetjes op het veld, moet kunnen.
10
Nog niet al te veel te beleven hier in Beveren!
13
Bijna een kwartier ver en we zijn nog kansarm in deze eerste helft.
16
Bijna balverlies bij Eupen, maar het koelt zonder blazen.
18
Daar is het eerste schot tussen de palen! Schrijvers met een lage schuiver, Van Crombrugge pakt.
21
Voorzet Schrijvers, maar Van Crombrugge kan uit zijn doel werken.
24
En daar is de volgende voorzet - opnieuw van Schrijvers - die nu een corner oplevert. Toch wat druk van de thuisploeg stilaan ...
26
Nog niet veel gezien op Freethiel
En zo kabbelen we nu al een beetje richting de rust. Vroeg om zeggen, maar de halve pogingen van Waasland-Beveren maken niet veel indruk en Eupen komt er bezwaarlijk uit.
28
Schotje van Jans, een paar meter over. De thuisploeg blijft vooralsnog baas.
31
Halfuurtje ver en het blijft hier echt kansarm!
34
Dan toch een keertje ietwat Eupen met druk, maar het levert niets op. Wel een corner.
37
Minder dan tien minuten nog tot de koffie en we hebben nog steeds NIETS gezien!
40
Nog vijf minuutjes, nog eens een vrije trap voor de thuisploeg! Krijgen we nog iets?
43

Goal
Doelpunt van François Marquet (Siebe Schrijvers)

44
Als niemand het nog verwacht is daar dan toch de openingsgoal, een knappe lage schuiver van Marquet.
45+1
Nog een minuutje extra tijd.
45+2
En zo gaan we rusten met een 1-0 ruststand....

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - Eupen: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen op de Freethiel. Nu meer voetbal in deze tweede helft?
48

Goal
Doelpunt van Eric Ocansey (Mamadou Sylla Diallo)
Ocansey met een lage schuiver en plots staat het 1-1. Alles te herdoen hier op de Freethiel!
52
Een voorzet van Gano waait meters en meters over!
55
Myny roert zich eens, maar veel voeten heeft dat niet in de aarde.
56
Seck kopt staalhard over, maar er was al gefloten voor een foutje!
57

Goal
Doelpunt van Eric Ocansey (Onbekend Onbekend)

59
De doelpunten van Eupen blijven uit de lucht vallen. Begrafenisstemming stilaan in Beveren!
61
Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Ronnie Schwartz

61

Dan maar wisselen denkt Vreven. Het publiek joelt de spelers uit. "Wij willen bloed, zweet en tranen", klinkt het!
64
 Gele kaart voor Luis García Fernandez

64
Schrijvers versiert een vrije trap op een leuke plek. Dit kan misschien wel iets gaan opleveren!
65

Goal
Doelpunt van Siebe Schrijvers (Onbekend Onbekend)
Schrijvers gaat zelf achter de bal staan en dan weet je hoe laat het is. Een beetje op zijn Gents, met weglopende spelers, over het muurtje en in het hoekje.
67

Goal
Doelpunt van Erdin Demir (Aleksandar Boljević)

67
Feestje op de Freethiel plots!
De totale ommekeer in twee minuten! Zo snel kan het dus gaan, 3-2 via Erdin Demir. Laag binnen geschoven, via de paal voorbij Van Crombrugge.
70
Nog twintig minuten, kan Eupen nog iets?
72

Goal
Doelpunt van Ronnie Schwartz (Onbekend Onbekend)

72
4-2, wat een daverend gedoe!
Te korte terugspeelbal van een zieltogende Radebe en daar is plots Schwartz. Lage schuivers, tegen de paal en binnen. Het is met een abonnementje of minstens een vijfbeurtenkaart vandaag.
75
 Gele kaart voor Ronnie Schwartz
Schwartz buffelt een tegenspeler tegen de grond en komt nog goed weg met geel zullen we maar zeggen ... nog een kwartier!
76
Boljevic met een schotje, geen probleem voor Van Crombrugge.
78
Vervangen François Marquet
Ingevallen Jens Cools

78
Cools mag nog een klein kwartiertje komen invallen in de plaats van Marquet.
81
Het tempo gaat weer inzakken, de bezoekers maken zich klaar voor een dubbele wissel.