Reactie Eerlijke Vreven: "Toen flitste door mijn hoofd dat ik virtueel ontslagen was"

Eerlijke Vreven: "Toen flitste door mijn hoofd dat ik virtueel ontslagen was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven gaf het zelf aan op zijn persconferentie dat hij geen man van clichés is, maar tijdens de match tegen Eupen zat hij toch opnieuw op een rollercoaster van emoties. Gelukkig belandde de machine die even van de rails ging toch nog opnieuw op het spoor.

"Hoe we die twee doelpunten weggeven, ik weet het niet. Daar moeten we aan werken, want Köteles heeft geen enkele bal moeten pakken. Toch staan we op het uur plots weer 1-2 achter", aldus Vreven.

"Waar het aan ligt? Ik weet het niet, maar de tweede helft was nog maar begonnen en we kregen al een goal tegen. Een gebrek aan scherpte of focus? Teveel positieve gedachten? Of teveel negatieve gedachten? We gaan daar echt iets moeten op vinden."

Ze hebben de rug weten te rechten, ook al keerden de fans zich even tegen ons

"Op dat moment flitste het door mijn hoofd dat ik virtueel ontslagen was. Ik ben nu nog steeds overmand door emoties en gevoelens, maar ik ben erg blij. Trots ook op mijn spelers, omdat ze het hebben weten recht te zetten."

Het waren namelijk geen makkelijke omstandigheden: "Ze hebben de rug weten te rechten, ook al keerden de fans zich even tegen ons. Dat ze dat dan nog doen, dat is fantastisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties