Volg de match tussen Charleroi en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Gele kaart voor David Pollet

Pollet gaat aan het truitje hangen en mag terecht het boekje van Lambrechts in

21:39
Daar is Tom De Sutter eens! De ex-aanvaller van Club Brugge en Anderlecht krijgt een goede kopkans, maar verkiest de bal terug te leggen. Penneteau kan de bal klemmen.
1
Charleroi-Sporting Lokeren: 0-0
1
Erik Lambrechts heeft de wedstrijd op gang gefloten. We zijn vertrokken op Mambourg.
3
Marcq ziet de vrijstaande Mata staan, maar die kan net niet bij zijn strak getrapte bal.
4
Pollet gaat neer in de zestien. Het hele stadion roept om een penalty, maar Lambrechts ziet er geen graten in.
6
Lokeren probeert het vanaf de linkerkant. Maar ook de tweede voorzet van De Ridder bereikt niemand.
7
Een eerste kans(je) in deze wedstrijd. Nini kopt een voorzet hoog over het doel van Copa.
9
Pollet wordt net niet gelanceerd. De afvallende bal komt bij Nini, maar zijn harde schot gaat naast.
11
Charleroi tracht opnieuw een aanval in elkaar te steken. De voorzet van Mata gaat echter over iedereen.
12
Lokeren blijft maar zoeken naar De Ridder. Deze keer wordt zijn voorzet buiten gekopt.
14
Beide doelmannen hebben tot nog toe weinig werk gehad. We zijn ondertussen net geen kwartier ver.
17
Een vrije trap voor Charleroi op een gevaarlijke plek. Krijgen we eindelijk gevaar te zien?
18
De vrije trap van Tainmont wordt weggewerkt. De bal blijft even hangen, maar ook daaruit volgt geen gevaar.
18
Ondertussen krijgen we een vrije trap op quasi dezelfde plek als één minuut geleden.
19
De vrije trap vormt geen probleem voor Copa.
20

Goal
Doelpunt van Marko Miric (Ari Skúlason)
Een voorzet van Skulason wordt door Miric in doel verwerkt. De eerste échte kans in deze partij is meteen bingo.
23

Goal
Doelpunt van Mamadou Fall (Clément Tainmont)
Lokeren kan nauwelijks van de voorsprong genieten, want Fall heeft de bordjes in evenwicht gehangen. Hij devieerde een voorzet van Tainmont in doel.
25
 Gele kaart voor Koen Persoons
Koen Persoon krijgt het eerste gele karton van de partij.
28
Daar is Skulason opnieuw. Zijn voorzet gaat via een Charleroi-been in hoekschop.
29
 Gele kaart voor Killian Overmeire
Ook die andere centrale middenvelder van Lokeren mag in het boekje. Een stevige fout van Overmeire wordt met geel bestraft.
31
We zijn ondertussen een halfuur ver op Mambourg. Het is opnieuw wachten op een goede kans na die 2 dolle minuten.
33
Terki versiert opnieuw een hoekschop voor de Waaslanders.
39

Goal
Doelpunt van David Pollet (Clément Tainmont)
Opnieuw een heerlijke voorzet van Tainmont. Pollet kopt de bal al even mooi in doel, 2-1!
41
Kan Lokeren nog iets forceren? Er staan nog vijf minuten op de klok voor we gaan rusten.
44
Charleroi komt nog eens aan het Lokerse doel. Pollet tracht de bal met een hakje terug te leggen op Tainmont, maar de bal wordt ontzet.
45
We krijgen één minuut extra. Maar Lokeren is al een tijdje niet meer aan het doel van Penneteau geweest.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Sporting Lokeren: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
We gaan rusten met een 2-1 tussenstand. Lokeren kwam op voorsprong op Mambourg, maar lang kon het niet genieten van die voorsprong. Twee voorzetten van Tainmont en evenveel doelpunten keerden de achterstand van Charleroi om.
46
We zijn er terug aan begonnen. Kan Lokeren de scheve situatie nog ombuigen?
46
Charleroi is al een eerste keer gevaarlijk, maar het schot van Marcq naast naast.
47
Lokeren krijgt een vrije trap op een interessante plek. De Ridder en Skulason zetten zich achter de bal.
48
De vrije trap levert helemaal niets op. De voorzet van De Ridder waait hoog over iedereen buiten.
49
 Gele kaart voor Francis N'Ganga
Nganga mag ook in het boekje van de heer Lambrechts
52
Lokeren tracht het heft in handen te nemen, maar Charleroi kan loeren op de counter.
55
Galitsios gaat wel erg gemakkelijk neer net buiten de zestien. Lokeren krijgt toch een vrije trap, alweer op een niet onaardige plek.
56
Deze keer mag Skulason het proberen van De Ridder, maar zijn poging levert niets op.
57
Charleroi komt er nog eens door, maar de voorzet van N'Ganga vormt geen probleem voor Copa.
62
Vervangen Marko Miric
Ingevallen Tom De Sutter

Vers bloed voor Lokeren. Tom De Sutter komt op het uur Miric vervangen.
66
Daar is Lokeren nog eens. Penneteau kan maar met één vuist bij een bal, maar Lokeren schiet niks op met dit kansje.