Reactie Ondanks overwinning en gedeelde derde plek is Mazzu niet helemaal tevreden

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst en Julien Denoël vanuit Mambourg
| 0 reacties
Ondanks overwinning en gedeelde derde plek is Mazzu niet helemaal tevreden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de 2-1 zege tegen Lokeren was Charleroi-coach Felice Mazzu niet helemaal tevreden over de prestatie van zijn ploeg. Zijn spelers hadden enkele situaties beter moeten uitspelen.

"Lokeren is een moeilijke ploeg om tegen te spelen", opent Felice Mazzu de persconferentie. "Dit seizoen gebruiken ze heel vaak de lange bal. Je moet goed verdedigen en scherp zijn om de tweede bal veroveren. We hadden een goed blok gezet om dat op te vangen, maar we waren niet altijd aanwezig."

Nog voor de rust keerde Charleroi een scheve situatie om in een 2-1 voorsprong. Met dank aan Fall en Pollet. "David is sinds zijn blessure nooit meer aan een wedstrijd begonnen. Mamadou (Fall) hebben we dan weer de nodige rust gegeven de laatste weken. Ik had Chris Bedia graag ook nog zien scoren op het einde."

De grote man bij Charleroi was Clément Tainmont, met twee loepzuivere assists. Zulke situaties wil Mazzu meer zien bij zijn spelers. "We hadden drie snelle jongens om de ruimtes te benutten. We moeten hen meer vinden", besloot de Charleroi-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties