Stadion: Freethiel

Herbeleef SK Beveren - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen SK Beveren en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beveren aan het feest bij de 1-0. Ondertussen leiden ze met 2-1, nog tien minuten tot de koffie.
SK Beveren - KV Mechelen

De doelpuntenmakers van Waasland-Beveren onder elkaar!

Wie pakt de punten op de Freethiel?
19:30
Geen Gano in de ploeg bij Waasland-Beveren, hij heeft last van de hiel.
19:58
Bij de Waaslanders meteen nieuwkomer Michel, terwijl Boljevic op de bank zit.
19:59
Bij Malinwa zit Verdier op de bank. Croizet komt in zijn plaats in het veld.
1
Waasland-Beveren-KV Mechelen: 0-0
1
We zijn er aan begonnen op de Freethiel. Kolovos lijkt de aangewezen diepe man bij de bezoekers.
3
Chen maakt een foutje op de rechterkant, meteen een eerste vrije trap voor de thuisploeg.
4

Goal
Doelpunt van Siebe Schrijvers (Onbekend Onbekend)
De vrije trap vanop de zijkant zoeft over alles en iedereen - inclusief Anthony Moris - in het verste hoekje van de kooi. Goede start voor de thuisploeg.
8
De bezoekers moeten nu meteen iets gaan verzinnen, maar voorlopig leverde dat nog geen kansen op.
10
El Messaoudi krijgt een vermaning, maar geen kaart.
11
De fans van Waasland-Beveren een overleden fan: Filip. "You'll never walk alone." Kolovos verpest bijna het feestje, maar hij kan net niet voldoende afdrukken en naast de kooi van Goblet.
14
Voorzetje van Schouterden, maar niet echt een probleem voor Goblet. Die kan rustig plukken en de bal opnieuw in het spel brengen.
16
Michel probeert een vrije trap in doel te krullen, maar via de muur in corner.
16

Goal
Doelpunt van Ibrahima Seck (Siebe Schrijvers)
De corner wordt door Michel kort naar Schrijvers gespeeld. Die zwengelt voor doel en aan de tweede paal staat Ibrahima Seck helemaal alleen. Hij buffelt voorbij Moris en 2-0.
19
KV Mechelen doet schuchtere pogingen om er uit te komen, maar voorlopig zit er weinig snee op. De thuisploeg heeft de match onder controle.
22
Dan toch eens een goede combinatie van Mechelse kant. Goblet duikt echter goed op de voorzet voor Kolovos er zijn voet kon tegenzetten.
23
Het antwoord aan de overkant komt van Vanzo. Hij neemt de bal op de slof, maar hoog over de kooi van Moris. We zijn halfweg de eerste helft.
23
De kansjes komen nu snel, we zitten alweer aan de overkant. Voorzet Bjelica, Croizet schampt de bal en kopt zo meters naast.
24

26

Goal
Doelpunt van Aleksander Bjelica (Zeljko Filipovic)
Bjelica kapt naar zijn rechter en trapt dan van 25 meter afstand keihard voorbij een verbijsterde Goblet. We hebben opnieuw een match!
29
Siebe Schrijvers roert zich, maar hij kan niet door het bos van benen komen met zijn kwieke dribbel.
31
Een voorzet van Schouterden wordt door een Bevers been in corner gewerkt. De hoekschop levert niets op. We zijn een halfuur ver en we zijn al verwend geweest.
33
Daar was Schrijvers opnieuw, maar zijn kopbal wordt in corner geschampt.
38
Het spel is ondertussen met de rust in zicht wat ingezakt. Een paar foutjes hier en daar, maar geen echt doelrijpe kansen meer. Kabbelen we richting rust?
41
Heerlijke bal van Jans op Myny, maar de opvolging is er allerminst. Mechelen heeft ondertussen alweer de bal en probeert al breiend richting Goblet te naderen. Lang duurt het niet voor ze zelf de bal kwijt zijn.
43
Daar is de eerste gele kaart uit de match, voor een fout op de middenlijn. Dom heet dat dan.
43
 Gele kaart voor Rudy Camacho

45
Croizet zet zijn voetje tegen een voorzet-schot van Schouterden. Niet krachtig genoeg om Goblet te verontrusten.
45+1
Geen extra tijd lijkt het, maar wel nog een vrije trap op een erg mooie plek voor Waasland-Beveren na een fout op Cerigioni. De bal zoeft in corner, maar die moet niet meer gegeven worden.
45+1
 Gele kaart voor Aleksander Bjelica

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - KV Mechelen: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:46
Rusten met drie goals op de Freethiel
En zo gaan we rusten op de Freethiel. 2-1 voor de thuisploeg is het en we zagen een behoorlijke eerste 45 minuten. Straks meer vanuit Beveren!
46
Vervangen Zeljko Filipovic
Ingevallen Uros Vitas

46
Bal rolt opnieuw op de Freethiel!
We beginnen er opnieuw aan op de Freethiel. Een wijziging bij Malinwa: Vitas komt in de ploeg, El Messaoudi schuift een rijtje door naar het middenveld en Filipovic mag gaan rusten.
47
Meteen consternatie: Kolovos wordt bij het nekvel gegrepen, maar probeert nog af te drukken - naast - en wilde dan nog een strafschop. Niets van aan volgens Bart Vertenten. De uitfans morren: "Dief, dief, dief!"
48
 Gele kaart voor Yohan Croizet
Croizet krijgt nu ook nog geel voor het wegtrappen van een bal. De popjes even aan het dansen.
49
De gemoederen raken wat verhit. Vanzo trapt Chen doormidden, Schrijvers moet het ook ontgelden. Vertenten grijpt niet in.
52
Nu is het El Messaoudi die stevig doorgaat, maar de kaarten blijven opnieuw op zak. Voetbal hebben we nog niet echt gezien na de koffie.
55

59
Schotje van Schrijvers, maar erg hoog over. Ondertussen valt Veselinovic in voor Matthys.
59
Vervangen Tim Matthys
Ingevallen Dalibor Veselinovic

62
Nieuwkomer Michel mag er na een mooi uur uit voor Jens Cools. Waasland-Beveren neemt de tijd ...
63
Vervangen Julian Michel
Ingevallen Jens Cools

65
Waasland-Beveren heeft ook deze match alweer veel gegeven en dat resulteert tot een paar wissels.
66
Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Valtteri Moren

68
De bezoekende fans roepen om en krijgen Verdier: Hij lijkt klaar om te gaan invallen voor een minuutje of 20.
71
Vervangen Yohan Croizet
Ingevallen Nicolas Verdier

Daar is de wissel: met twee spitsen nu!
73
Vanzo met een 'schotje'. Daar is Moris allerminst van onder de indruk. Aan de overkant haalt Verdier meteen een corner uit een verloren gewaande bal.
76
Mechelen heeft nog een kwartier en brengt spitsen in stelling
Krijgen we nog iets in deze tweede helft? Het is allemaal een beetje stilgevallen ...
77
 Gele kaart voor Nicolas Verdier

79
Daarnet een knalletje van Rits, nu een voorzet die gevaar oplevert. De dreiging blijft!
80
Chen trapt bijzonder dwaas na, maar komt weg met geel. Vreven is woedend, Goblet pakt ook een kaart in het tumult.
80
 Gele kaart voor Xavier Chen

80
 Gele kaart voor Merveille Goblet

83
Chen krijgt nu altijd het thuispubliek over zich als hij de bal krijgt. Schrijvers laat ondertussen een heerlijke actie van Seck en Vanzo onbenut.
86
Verdier trapt uit elke hoek naar doel, deze keer dwarrelde de bal meters naast de kooi van Goblet. Nog vijf minuutjes.
89
Vervangen Siebe Schrijvers
Ingevallen Aleksandar Boljević

90

Goal
Doelpunt van Nicolas Verdier (Nils Schouterden)
En plots is daar Verdier met de 2-2. Hij werkt af met een intikkertje, de fans scanderen zijn naam.
90+1
Nog drie minuten extra!
90+3
Nog een paar voorzetjes van de thuisploeg, maar doelpunten gaan we niet meer krijgen.