Datum: 20/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren op zoek naar eerste overwinning tegen stevig Mechelen

Waasland-Beveren tegen KV Mechelen LIVE via Voetbalkrant.com

Waasland-Beveren op zoek naar eerste overwinning tegen stevig Mechelen
Foto: © photonews

KV Mechelen begon met 4 op 9 aan het seizoen, terwijl Waasland-Beveren met 1 op 9 staat. En dus is het vooral aan de thuisploeg om een eerste overwinning te gaan boeken, al wordt dat zeker niet makkelijk.

Het spel van Waasland-Beveren is zeker niet slecht, maar in de voorbije wedstrijden liepen ze wel vaak dodelijke tegendoelpunten op. En zo staat het team van Stijn Vreven met 1 op 9 helemaal onderaan. De coach weet waar nog moet worden aan gewerkt en hij probeert er met zijn erg jong team ook dit seizoen het beste van te maken.

Mogelijk kost het nog even tijd (en punten) om alles op orde te zetten. Marquet is nog geblesseerd, Moulin en Langil vertrokken naar Warschau. Seck verbaasde in het seizoensbegin, kan hij Schrijvers en Gano nu ook op weg zetten naar doelpunten?

KV Mechelen van zijn kant wist vorige week met 10 man stand te houden tegen Kortrijk. Nils Schouterden is er gewoon bij op de Freethiel, want de uitsluiting werd voldoende geacht. Ook Seth De Witte keert terug, al is hij mogelijk nog niet 100%. Vanlerberghe is wel nog geblesseerd, mogelijk zelfs nog enkele weken.

Wie pakt de punten op de freethiel? De thuisploeg is lichtjes favoriet, maar via onze gratis bonus van 60 euro kan u erg snel 132 euro verdienen als u gokt op een gelijkspelletje - misschien wel het meest logische?

Meer nieuws