Volg de match tussen SK Beveren en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

1
Waasland-Beveren-KV Oostende: 0-0
2
Eerste kans is voor Waasland-Beveren
De eerste grote kans uit de wedstrijd is voor de thuisploeg. Sula stuit op Dutoit.
7
De thuisploeg heeft de wedstrijd meteen in handen genomen.
12
Het wedstrijdbegin is langs beide kanten iets te slordig om aan grote kansen te komen. De thuisploeg geeft wel de gretigste indruk.
14

Goal
Doelpunt van Junior Fashion Sakala (Robbie D'Haese)
Oostende komt na een kwartier op voorsprong. Sakala heeft de bal maar voor het intikken na een actie op de linkerflank.
20
Sinds het openingsdoelpunt is de wedstrijd wat meer in evenwicht. Maar Oostende heeft dus wel een belangrijke bonus beet.
23
Jubitana probeert het van ver, maar zijn schot gaat hoog over. Gemor van de thuisfans is zijn deel.
27
Sula gaat met zijn 1m85 net onder een hoge voorzet door. In de daaropvolgende fase vergeet hij de bal mee te nemen. Moeilijk begin voor de Albanese Belg.
29
Met heel veel geel-blauw volk voor de bal gaat Wiegel zijn kans van op 35 meter. De bal gaat hoog over. Zo gaat het niet lukken voor de thuisploeg.
31
Vervangen Goran Milovic
Ingevallen Brecht Capon

32
De thuisploeg krijgt een prima mogelijkheid op de counter. Emmers maakt echter de foute keuze door zelf te trappen. De thuisploeg dringt wel aan.
33

Goal
Doelpunt van Tuur Dierckx (Beni Badibanga)
Dierckx zorgt voor de 1-1. Na een corner trapt hij de bal overlangs in doel. Een schot dat wat aan dat van Chadli gisteren doet denken.
37

Goal
Doelpunt van Andreas Wiegel (Din Sula)
Waar hij daarnet nog uitpakte met een belachelijk zwak schot, doet rechtsachter Wiegel nu alles goed. Hij trakteert zichzelf op wat ruimte en trapt in de korte hoek binnen. 2-1.
42
We naderen de rust. Krijgen we nog een vierde doelpunt in deze aangename eerste helft?

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - KV Oostende: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
We gaan rusten met 2-1 op het scorebord. Oostende kwam op voorsprong na een kwartier, maar in twee dolle minuten ging de thuisploeg op en over de kustploeg.
49
De eerste kans uit de tweede periode is voor de thuisploeg. Emmers en co kunnen uiteindelijk niet afdrukken.
53
De thuisploeg is opnieuw het gretigst uit de kleedkamer gekomen met een paar halve kansen tot gevolg. Maar echt ongerust hebben ze Dutoit in deze tweede periode nog niet kunnen maken.
55
Vervangen Xian Emmers
Ingevallen Yuki Kobayashi

58
Waasland-Beveren laat derde treffer liggen
De thuisploeg is dicht bij de 3-1. Na een heerlijke pass van Badibanga brengt Dutoit tot twee keer toe redding.
58

Goal
Doelpunt van Aleksandar Vukotić (Yuki Kobayashi)
Op de daaropvolgende corner is het wél raak. Dubbele meter Vukotic kopt binnen. 3-1. Waasland-Beveren lijkt op weg naar een eerste zege van het seizoen.