Volg de match tussen Charleroi en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De eerste (en ongeveer enige) opwinding was een bal op de paal van Rezaei.
Charleroi - Moeskroen

Charleroi en Moeskroen kunnen met een overwinning beiden een goede zaak doen in de strijd om play-off 1. Wie pakt de punten?
1
Charleroi-Moeskroen: 0-0
1
De bal rolt in Charleroi. Wie pakt de volle buit?
18:01
Een mooie minuut applaus voor het begin van de wedstrijd ook nog. En dan zitten we klaar.
4
Meteen een goede opening van Charleroi op de linkerkant. Morioka zet voor, liefst twee Charleroispelers gaan er flagrant naast. Er werd ook gevlagd voor buitenspel bovendien.
7
De studieronde is bezig ondertussen. Nog niet veel gezien in Henegouwen.
10
Een vrije trap voor Charleroi, maar hij zeilt alles en iedereen voorbij.
13
Morioka gaat neer aan de rand van de zestien, maar er wordt geen fout gefloten. Even later gaat Ilaimaharitra op de bon voor mekkeren.
14
 Gele kaart voor Marco Ilaimaharitra

16
Rezaei ... op de paal!
Charleroi is baas in het openingskwartier. De voorzet van Morioka, de inzet van Rezaei op de paal!
19
Het kabbelt hier allemaal wat verder. Voorlopig een eerder kansarme wedstrijd.
22
Halfweg de eerste helft, we zijn nog niet waar we moeten zijn.
25
Het spel blijft wat op en neer kabbelen, zonder al te veel echte kansen tot op heden.
28
Mag het wat meer zijn? Het mag wat meer zijn!
32
Rezaei heeft de 1-0 aan de voet, maar hij aarzelt wat en trapt dan te zwak in richting Butez.
34
Rezaei blijft maar kansen missen
Rezaei blijft maar aanmodderen. Nu is zijn controle op een voorzet van Morioka bijzonder slecht en zo weg kans.
37
Rezaei scoort maar afgevlagd! Wat doet de VAR?
En nu scoort Rezaei wél, een mooie lob over Butez, maar het feest gaat niet door!
38
De VAR komt niet tussen, het doelpunt gaat dus niet door.
40
 Gele kaart voor Deni Hočko

41
De thuisploeg blijft baas, maar ook Gholizadeh en Morioka kunnen niet raak treffen.
43
En nu gaat ook Bruno eens een opgelegde kans missen, al was er al gevlagd voor buitenspel.
45+1
We krijgen er nog drie minuten bij in deze eerste helft.
45+2
 Gele kaart voor Frank Boya

45+2

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Moeskroen: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:53
En dus gaan we rusten met 0-0. Charleroi was wel baas in de eerste helft, maar deed weinig met zijn kansen en liep veel buitenspel.
46
Vervangen Joan Campins Vidal
Ingevallen Benjamin Van Durmen

46
De bal rolt opnieuw aan de Gaverbeek. Wat gaat het geven in deze tweede helft?
48
Een wissel bij de bezoekers. Kan Van Durmen het tij wat keren voor Moeskroen?
51
Moeskroen laat zich toch iets meer zien in deze tweede helft voorlopig. Tot kansen leidt het nog niet.
54

Goal
Doelpunt van Ali Gholizadeh (Cristophe Diandy)
Daar is dan toch de 1-0 voor Charleroi. Gholizadeh kan wél goed afwerken.
58
De bezoekers gaan nu toch moeten komen willen ze hier nog iets meerapen uit Charleroi.
58
Vervangen Sami Allagui
Ingevallen Cedric Omoigui

60
Plots een dot van een kans voor de bezoekers, maar de bal valt op het dak van het doel.
64
Moeskroen begint de drukt e verhogen, maar het vindt steeds een Charleroi-been op weg naar geluk.
67
Halfweg de tweede helft. We zijn aan het wachten op de intenties van Moeskroen.
70
Vervangen Frank Boya
Ingevallen Bruno Godeau

70
Aleix Garcia probeert het ineens, maar zijn bal knalt in het blok. Nog twintig minuten!
72
Vervangen Kaveh Rezaei
Ingevallen Shamar Nicholson

74
Moeskroen lijkt niet echt krachtig te zijn in het naar voren trekken. Wat gaan we nog krijgen?
77
Daar is plots Wimmer met een halve lobvolley, maar Ilaimaharitra redt van de lijn!
78
Vervangen Maxime Busi
Ingevallen Stergos Marinos

80
Nog tien minuten hebben Les Hurlus om er hier iets van te maken. Het blijft druk zetten.
82
Ferme botsing met Butez onder meer. Benieuwd of ze verder kunnen?
86
Ook aan de andere kant ligt het spel even stil na een botsing. Het haalt het tempo zo wel wat uit de wedstrijd ...
87
Vervangen Marco Ilaimaharitra
Ingevallen Gaëtan Hendrickx

89
Daar is de 2-0 dan toch via Nicholson, maar het feest gaat niet door voor buitenspel!