Volg de match tussen KV Kortrijk en Eupen live, samen met vele andere supporters.

Het eerste genot was voor de bezoekers.
KV Kortrijk - Eupen

Geen wissels bij Eupen, bij Kortrijk komen Kagelmacher en Azouni in de ploeg.
19:44
Nog 45 minuten en het is berenskoud hier in Kortrijk. Benieuwd wat het gaat geven.
1
KV Kortrijk-Eupen: 0-0
1
Balt rolt in Kortrijk
De bal rolt in Kortrijk. Wat krijgen we te zien in het Guldensporenstadion?
2
Ocansey meteen met een ferme rush op rechts, maar er komt nog geen doelpunt van. Hij speelt tegen zijn ex-club.
5
Terwijl Cercle Brugge al na 35 seconden op voorsprong kwam tegen Moeskroen is het hier tot op heden nog windstil. De studieronde is bezig zullen we maar zeggen.
8

11
Het initiatief was in de eerste tien minuten vooral van de thuisploeg, maar ze hebben er nog niet al te veel mee gedaan voorlopig. De Wolf moest nog niet écht tussenkomen.
13

Goal
Doelpunt van Jonathan Bolingi (Nils Schouterden)
De thuisploeg was baas boven baas, maar de eerste echte kans is voor de bezoekers én meteen raak. Het is een intikkertje voor Bolingi na knap voorbereidend werk.
16
Kwartier ver, de thuisploeg is nu verplicht van eens te meer te gaan komen.
19
Kortrijk heeft het nog steeds moeilijk om door het pantser van de Oostkantonners te geraken. Die leunen na de vroege voorsprong nog meer achteruit.
19
Aan de ene kant Milicevic, aan de andere kant D'haene met een poging: het blijft 0-1.
22
Halfweg de eerste helft. Kortrijk drukt opnieuw door, maar is voorlopig nog niet echt gevaarlijk geweest.
26
Bijna de 0-2!
Ow ow ow, bij Kortrijk krijgen ze een bal niet goed weg en Bautista heeft de 0-2 maar binnen te werken, maar hij mist.
29
De thuisploeg het balbezit en de druk, de bezoekers alles bij elkaar de drie grootste kansen en de voorsprong.
31

Goal
Doelpunt van Jonathan Bolingi (Danijel Milicevic)
En daar is Bolingi opnieuw. Twee kansen, twee goals voor hem. Eupen is efficiënt en aan een goede match bezig!
35
Wat nu Kortrijk?
Kortrijk gaat nu echt wel moeten komen, want de dubbele achterstand geeft hen geen andere keuze. Eupen is dit seizoen niet slecht bezig op verplaatsing.
38
Mboyo probeerde het eens met een kap naar binnen en een degelijk schot, maar globaal genomen is het voorlopig nog te weinig van de thuisploeg uit.
40
Nog vijf minuten tot de rust. Kan Kortrijk nog iets verzinnen?
43
Een donderpreek van Vanderhaeghe tijdens de rust? Het zou zomaar kunnen, want het lijkt werkelijk nergens naar momenteel. Het kopballetje van Mboyo brengt geen zoden aan de dijk.
45
Krijgen we er nog een minuutje bij zo dadelijk? Een minuutje, waarin Bautista nog eens een grote kans mist!

KV Kortrijk - Eupen: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:28
Ocansey werd nog voor de rust vervangen bij de thuisploeg, uitgerekend tegen zijn ex-ploeg. Benieuwd wat De Kerels na de pauze laten zien!
46
Bal rolt opnieuw in Guldensporenstadion
Kortrijk heeft werk aan de winkel!
50
Meteen wat druk van de thuisploeg, de ingevallen Kagé wil zich bewijzen.
52
Lepoint mist een dot van een kans en trapt de afgeweken trap van Hornby nog over. Er werd ook gevlagd voor buitenspel.
55
Vervangen Jon Bautista Orgilles
Ingevallen Sulayman Marreh

56
De thuisploeg laat toch meer zien dan in de eerste helft, maar het komt nog niet in de buurt van De Wolf.
57
 Gele kaart voor Siebe Blondelle

60
Kortrijk is nu echt wel aan het komen, maar wat voor zoden gaat het aan de dijk brengen? Schouterden blijft wegboksen.
64
Hattrick Bolingi? Nét niet!
De bezoekers kreunen al twintig minuten, maar op een voorzet van Schouterden had Bolingi bijna zijn hattrick aan de voet!
66
Vervangen Larry Azouni
Ingevallen Jovan Stojanovic

67
Marreh moet even voor verzorging na de kant. Kan hij verder?
71
Vrije trap van De Sart, Lepoint kan koppen. Geen probleem voor De Wolf, nog twintig minuten!
71
 Gele kaart voor Hannes Van der Bruggen

73
Op een corner kan Marreh bijna de 0-3 binnen duwen, maar er wordt nog gered op de lijn door een Kortrijkzaan.
75
Vervangen Hannes Van der Bruggen
Ingevallen Abdul Ajagun

76
Nog een kwartier, Eupen lijkt stilaan zeker te zijn van zijn stuk.
79
Vervangen Danijel Milicevic
Ingevallen Menno Koch

80
Wissels aan beide kanten, we zijn naar het einde van de match aan het kabbelen.
82
 Gele kaart voor Ortwin De Wolf

83

Goal
Doelpunt van Siebe Blondelle (Onbekend Onbekend)

83
Kortrijk leeft nog!
Het is hier dan toch nog niet gedaan. KV Kortrijk komt na een voorzet van Mboyo op 1-2. Was het een owngoal?
86
Lepoint gaat neer in de grote rechthoek, maar krijgt geen strafschop. Wel een vrije trap even later net naast de box.