Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Volg de match tussen Standard en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

1
Waasland-Beveren trapt af op Sclessin
De bal rolt in deze Standard - Waasland-Beveren.
2
Waasland-Beveren probeert de bal snel naar voor te spelen, maar leidt te veel balverlies in deze eerste minuten.
3
Een voorzet van Vojvoda wordt in hoekschop gewerkt.
3

Goal
Doelpunt van Mehdi Carcela (Samuel Bastien)
Daar is meteen de 1-0. Carcela pakt uit met een fraai schot, Jackers is kansloos.
7
Waasland--Beveren slaagt er nu iets beter in de bal in de ploeg te houden. Voorlopig kan het Bodart wel nog niet bedreigen.
10
Carcela haalt nog eens uit, Jackers kan deze keer eenvoudig oprapen.
11
Standard baas na vroege goal Carcela
Standard heeft de wedstrijd voorlopig stevig in handen. Preud'homme zal tevreden zijn over de eerste tien minuten van zijn team.
17
Standard houdt het spel goed breed tegen de driemansdefensie van de bezoekers. De thuisploeg is baas, maar afgezien van het doelpunt moest Jackers nog niet écht aan de bak.
20
Zowel Carcela als Lestienne gaan neer in de zestien van Waasland-Beveren, maar krijgen geen strafschop. Terecht.
23
De eerste helft is intussen halverwege. Standard staat verdiend op voorsprong en heeft 66 procent balbezit, Waasland-Beveren lijkt zich wat te herpakken na een moeilijk wedstrijdbegin.
28
Standard schakelt opnieuw een versnelling hoger en verrast Jackers ei zo na. Hoekschop voor de Rouches.
32
Bastien verovert de bal en bedient Lestienne, maar die trapt hoog over.
37
Daar is Standard nog eens Cop wordt knap vrijgespeeld, maar trapt uit een moeilijke hoek over.
39
 Gele kaart voor Andreas Wiegel

40
Met de rust in zicht gaat Standard nog eens op het gaspedaal staan. De Rouches krijgen een vrije trap net buiten de zestien. Verdubbelt Standard de score nog voor de rust?
44
Mpoku maakt een tweede keer op korte tijd een compleet verkeerde keuze en krijgt de banbliksems van het thuispubliek over zich heen.
45+1
In de enige minuut toegevoegde vrije tijd krijgt Bastien nog een prima kans. Hij trapt in het zijnet.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Waasland-Beveren Standard en Bodart in de tweede helft wél bedreigen?
De tweede helft is afgetrapt in Standard - Waasland-Beveren.
46
Waasland-Beveren lijkt met vier achterin te gaan spelen.
47
Standard is meteen dicht bij de 2-0. Bastien plukt de bal prima uit de lucht, maar treft de paal.
49
Verreth brengt een vrije trap in de zestien van zestien, maar een kopballetje gaat naast.
52

Penalty
Penalty voor Standard

53
Vanheusden zet een aanval op en trekt mee in de zetstien. Hij dwingt Jackers tot een prima redding.
55
Verboomen fluit een strafschop na vermeend handspel van Caufriez. De VAR roept de ref naar de zijkant, die beslist uiteindelijk de strafschop af te keuren.
57
Standard blijft jagen op de 2-0. Cop dwingt een zoveelste hoekschop af.
60
Carcela wordt al een tijdje hard aangepakt en is daar duidelijk niet blij mee. Hij leek zich op het einde van de eerste helft ook wat te hebben geblesseerd, maar staat toch nog tussen de lijnen.
65
Standard blijft Waasland-Beveren achteruit drukken, maar de bevrijdende 2-0 valt maar niet.
67
Vervangen Fiorin Durmishaj
Ingevallen Stefan Milošević

68
Waasland-Beveren komt nu iets beter in de wedstrijd, maar we wachten nog altijd op een eerste echte kans van de bezoekers.
74
Vroege goal van Carcela nog steeds beslissend
Standard speelt met vuur door kansen te blijven missen. Nu trapt Gavory over. Hoewel Waasland-Beveren Bodart nog altijd niet kon bedreigen, zou het ons niet eens verbazen mocht het nog scoren als Standard het niet afmaakt.