Volg de match tussen KRC Genk en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 177 reacties...

Depoitre bracht Gent al na 3 minuten op voorsprong.
KRC Genk - KAA Gent

Felice Mazzu grijpt opnieuw naar de 3-5-2 formatie waarbij Maehle en De Norre de flanken voor hun rekening nemen. Onuachu en Samatta moeten voor doelpunten zorgen. Bij Gent is de geschorste Odjidja er niet bij, David krijgt een basisplaats.
1
KRC Genk-KAA Gent: 0-0
2
Een eerste voorzet is voor Gent, maar Depoitre kan er net niet met het hoofd bij.
2

Goal
Doelpunt van Laurent Depoitre (Onbekend Onbekend)
Goal! Gent staat al op voorsprong! Milad met de knal, Coucke bokst in de voet van de vrijstaande Depoitre en die brengt Gent onmiddellijk op voorsprong!
4
Racing Genk mist start alweer
Gent gaat door op het elan van de voorbije weken, maar ai ai Genk. Alweer snel op achterstand, hoe is het toch mogelijk?
5
De voorzet opnieuw bij Gent, Yaremchuk krijgt de bal niet helemaal onder controle en weg is de kans.
6
Het is Gent dat voortdurend op de helft van Genk voetbalt.
10
Onuachu met een compleet foute pass, Gent speelt de counter niet goed uit.
14
Een eerste poging van Genk en het is een half kansje. De Norre neemt de bal op de slof, maar het is een schotje dat naast gaat.
16
Een schot van Samatta wijkt af en verdwijnt zo in corner.
18
Nu toch een dikke kans voor Genk. Samatta kopt aan de tweede paal en Kaminski moet redding brengen.
21
Genk probeert wel meer vooruit te voetballen, maar de laatste pass komt er niet uit.
24
Een dikke blunder van doelman Coucke in duel met Depoitre, maar gelukkig voor hem loopt het goed af.
25
Hrosovsky met een knal en de goede redding van Kaminski!
27

30
Het is de thuisploeg die het initiatief nu neemt. Vrijschop aan de zijlijn. Heynen gooit voor doel, maar opnieuw reageert Kaminski goed.
31
Onuachu met een laag schot, Kaminski pakt klem.
33
De Norre draait zich vrij en plaatst de bal dan over.
35
Gent begon heel sterk, maar zakte dan toch flink terug.
39
Onuachu kopt een voorzet van Heynen op doel, maar veel te zwak.
43
Gent gaat het tot de rust uit spelen om zo met een voorsprong de kleedkamer in te kunnen.
45+1
Kaminski bokst nog een voorzet van Maehle weg.

Scheidsrechter
Rust
KRC Genk - KAA Gent: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Roman Yaremchuk)
Goal! Net zoals in de eerste helft scoort Gent nu ook onmiddellijk. Prima aanval, de pass van Yaremchuk en de afwerking van David.
49
Een ferm fluitconcert van het thuispubliek. De stoel van Mazzu wankelt flink.
51
Gent op rozen bij de landskampioen
Met deze 0-2 op het scorebord zit Gent op rozen en zou het voorlopig naar de tweede plaats klimmen.