Volg de match tussen Moeskroen en Standard live, samen met vele andere supporters.

Moeskroen - Standard op gang gefloten!
We zijn er aan begonnen!
3
Standard meteen dicht bij 0-1
Na een vrije trap zijn Vojvoda en Emond dicht bij de openingstreffer. Vasic kan redden. Hier komt Moeskroen goed weg.
6

Goal
Doelpunt van Renaud Emond (Mehdi Carcela)
Standard beloont zichzelf met een vroege voorsprong. Emond maakt er 0-1 van.
12
Standard is en blijft baas. Het wil de wedstrijd deze keer beslissen vóór de slotfase.
14
Daar is Standard opnieuw. Bastien krult maar net naast.
18
Standard blijft baas. Een hoekschop belandt uiteindelijk in de handen van Vasic.
23
Moeskroen heeft in dit eerste kwart werkelijk nog niets getoond. Verbazend toch, voor een team dat aan een zeer degelijk seizoen bezig is.
30
Daar is het eerste schot van Moeskroen... Maar Garcia trapt veel te centraal om Bodart te verrassen.
34
Standard begon goed aan de wedstrijd, maar intussen is ook het Luikse niveau gezakt. Op deze manier kijken we naar een niet al te boeiende eerste helft.
39
We naderen de rust. Kan Moeskroen nog een late vuist maken in deze eerste helft?
41
 Gele kaart voor Dimitri Mohamed

43
Vasic werkt een voorzet van Amallah weg. Het ziet er naar uit dat Standard gaat rusten met het kleinste verschil.
44

Goal
Doelpunt van Stipe Perica (Dimitri Mohamed)
Moeskroen speelde een draak van een eerste helft, maar staat wel op gelijke hoogte. Perica duikt goed op aan de eerste paal en prikt de 1-1 tegen de netten.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Standard: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Standard en Moeskroen zijn er opnieuw aan begonnen
De tweede helft is afgetrapt. Schiet Standard opnieuw gretig uit de startblokken?
47
 Rode kaart voor Paul José Mpoku

49
Standard staat met tien!
Mpoku gaat gevaarlijk in op Van Durmen en krijgt rood. Een meer dan terechte beslissing.
55
Standard was heer en meester in de eerste helft, maar staat nu met een man minder en een gelijkstand op het scorebord. De Rouches maken het zichzelf moeilijk op deze manier.
56
Vervangen Aleix García Serrano
Ingevallen Nemanja Antonov

59
Percia wordt aangespeeld in de Luikse zestien, maar raakt de bal volledig verkeerd. Hier was meer mee te doen.
62
 Gele kaart voor Alessandro Ciranni

67
Standard claimt een strafschop voor een fout op Bastien, maar krijgt die niet. Het was ook veel te licht om een elfmeter te fluiten.