stvSTVV
antAntwerp
1-0
1-1
90+4' Lior Refaelov (pen)
Datum: 22/12/2019 18:00
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Antwerp (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 64 reacties...

6
De eerste minuten zijn voor de thuisploeg. We wachten wel nog op een eerste echte kans.
12
Daar is ook Antwerp eens. Lamkel Zé trapt over.
16
Antwerp knokt zich stilaan in de wedstrijd. Lamkel Zé komt de bal wel erg laag opvragen om het spel te verdelen.
20
Acolatse is de bedrijvigste Kanarie voorlopig. De wedstrijd gaat goed op en neer in deze fase.
26
Sint-Truiden doet het lang niet slecht tegen dit Antwerp. We wachten wel nog op een eerste echte kans.
30
Antwerp dwingt nu een paar hoekschoppen af. Echt veel gevaar komt daar voorlopig nog niet uit voort.
33
Sousa dicht bij 1-0
Sousa is dicht bij het openingsdoelpunt, maar een deviatie van Hoedt zorgt er voor dat de bal net naast gaat.
35
Sousa claimt een strafschop na een duwfout, maar krijgt die niet. De Kanaries zijn baas.
36
Nu is ook Antwerp dicht bij het openingsdoelpunt. Schmidt komt uitstekend uit en houdt de nul op het bord.
41
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog een doelpunt te zien in deze eerste periode?
45+4
Het slotakkoord van de eerste helft is voor Lamkel Zé. Hij haalt uit, maar Schmidt redt met de nodige moeite. 0-0 aan de rust.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bal rolt opnieuw op Stayen
De tweede helft is op gang gefloten. Krijgen we in deze tweede periode wél doelpunten te zien?
48
Sint-Truiden is opnieuw het gretigst uit de kleedkamer gekomen. Antwerp lijkt op deze manier niet te zullen profiteren van de puntendeling tussen Gent en Club Brugge.
50
Bolat lost een voorzet van de thuisploeg, maar Buta kan wegwerken. Dit had slechter kunnen aflopen voor The Great Old.
56
Benson op de lat
Benson is dicht bij de 0-1, maar zijn schot strandt op de lat. Dit was dé kans voor Antwerp.
57
Vervangen Manuel Benson
Ingevallen Kevin Mirallas

59
Antwerp dringt aan
Gano mist zijn schot compleet. Antwerp wordt steeds beter.
64
Gano blijft zoeken naar de openingsgoal. Deze keer trapt hij in het zijnet.
66
Vervangen Nelson Balongo
Ingevallen Facundo Colidio

68
Acolatse gaat hard door op Lamkel Zé. Het woelwater van Antwerp blijft liggen.
75
 Gele kaart voor Samuel Asamoah

76
Vervangen Ivo Rodrigues
Ingevallen Amara Baby

76
Deze wedstrijd kan nog steeds beide kanten uit. Antwerp wordt steeds beter, maar de thuisploeg blijft ook gevaarlijk op de counter.
79
 Gele kaart voor Dino Arslanagic

86
We naderen stilaan het einde van de wedstrijd. het ziet er naar uit dat het hier 0-0 blijft.