Standard stormt meteen naar voor. Mignolet is goed bij de les en lost het buiten zijn zestien op.
3
Raskin verdedigt goed mee, stopt de tegenaanval af en houdt er een inworp aan over. Het thuispubliek geeft hem meteen een open doekje.
11
Club Brugge duikt een eerste keer op in de Luikse zestien en krijgt een hoekschop, maar die levert geen gevaar op.
13
Hoekschop twee en drie volgen snel voor de bezoekers. Die laatste wordt maar net naast de kooi van Bodart geknikt door Deli.
18
De bal gaat goed op en neer in deze fase van de wedstrijd; We wachten wel nog op een eerste grote kans.
23
Oularé claimt een strafschop, maar krijgt die niet
Balanta houdt Oularé wel erg gretig vast in de zestien. Sclessin schreeuwt om een strafschop, maar krijgt die niet. Hier komt Club Brugge goed weg.
26
Krmenčík komt dicht bij de 0-1, maar Bodart tikt de bal schitterend uit zijn voeten.
31
Club Brugge blijft hoekschoppen verzamelen, maar kan daar onvoldoende gevaar mee creëren.
34
Vormer haalt uit van ver, maar Bodart gaat goed plat. Nog ruim tien minuten voor de pauze.
42
We naderen stilaan de rust. De 0-0 staat nog steeds op het bord.
44
Club Brugge komt op slag van rust nog dicht bij de voorsprong. Bodart brengt twee keer redding.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Club Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft begonnen in Standard - Club Brugge
We zijn er opnieuw aan begonnen. Krijgen we een tweede helft met dezelfde intensiteit, maar meer doelpunten?
49
 Gele kaart voor Simon Deli

52
Oulare en Vormer gaan in de clinch en krijgen daar allebei een gele kaart voor. Visser moet opletten dat hij deze wedstrijd in de hand houdt.
53
 Gele kaart voor Ruud Vormer

53
 Gele kaart voor Obbi Oularé

57
Voorlopig zien we meer strijd en minder kansen in deze tweede helft.
61
Oularé kan van dichtbij koppen, maar Mignolet tikt de bal over zijn kooi. Corner.
65
 Gele kaart voor Selim Amallah

68
De tweede helft is halverwege. in de meeste andere stadions zou e beginnen vrezen dat het 0-0 blijft. Maar we spelen een topper op Sclessin. En dan kan verwacht je je beter nog aan heel wat.
71
Vanheusden en Krmenčík vechten al zeventig minuten lang intense lijf aan lijf duels uit, maar nu gaat die laatste toch wat over de schreef met een slaande beweging. Het worden duels om in de gaten te houden in de slotfase.
79
Doelpunt hangt nu echt wel in de lucht op Sclessin
Standard dringt aan, maar plots staat het bijna 0-1. Vormer kan op Bodart af, maar tikt naast.