Volg de match tussen KV Kortrijk en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

KV Kortrijk en KRC Genk openen de strijd van speeldag 27 in het Guldensporenstadion. Beide ploegen wisselen toch een paar keer
1
De bal rolt in Kortrijk!
De bal rolt in Kortrijk! Genk heeft de boel op gang getrokken!
1
Moffi meteen met een lange rush tussen vier-vijf tegenstanders, maar uiteindelijk komt er toch geen schot van. De Kerels laten meteen de tanden zien, dat wel.
5
Ook de bezoekers laten zich schuchter zien, maar de schoten van Onuachu en co missen richting. Kortrijk wordt nu wel wat terug gedrukt op de eigen helft.
9
Moffi roert zich nog eens, maar de voorzet wordt weggekopt voor De Sart kan knikken.
12
Veel duels, weinig voetbal tot op heden. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht.
16
Neen, een oogstrelend kwartier is dit nog niet geweest. Maar goed: beide ploegen weten dat ze moeten winnen.
18
Jakubech moet een lage schuiver van Thorstvedt even lossen, maar een probleem levert dat niet op.
19
 Gele kaart voor Eboue Kouassi
Eboue met een tackle op de bal, maar wel een schaar met twee voeten en dus de bon op ... Streng!
22
Van Der Bruggen kopt via een Genkie tegen de lat, maar er was al even gefloten voor een aanvallende fout daaraan voorafgaand.
25
Aan de ene kant zijn Lepoint en Mboyo er dicht bij, aan de overkant kopt nu ook Onuachu naast. Stilaan toch wat opwinding!
28
En opnieuw is het Kortrijk dat zich roert, met een kopbal van Lepoint. Aan de overkant meteen het antwoord via Bongonda. Nog geen doelpunten echter.
31
Halfuur ver en we zitten opnieuw een beetje in een wak.
34
Lepoint gaat theatraal neer in de rechthoek, maar Alen wil er niet van weten.
38
We naderen stilaan de deugddoende rust. Moffi probeert een voorzet van De Sart spectaculair binnen te werken, maar hij kan net niet bij de bal!
41
Kortrijk bijna met een omschakeling via De Sart en co, maar uiteindelijk moeten ze toch opnieuw achteruit en zo weg kans.
43

Goal
En nu is Mboyo er plots doorheen en hij legt de bal voorbij Didillon. Offside zegt de lijnrechter. Komt de VAR tussen?
45
Ook de VAR keurt het doelpunt af. We blijven zonder doelpunten bij de koffie op die manier vermoedelijk.
45+1
We krijgen er een minuutje bij. Het wachten op de VAR alleen al duurde zopas langer, toch een beetje gek.

Scheidsrechter
Rust
KV Kortrijk - KRC Genk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:16
Rusten met een brilscore, afgekeurd doelpunt Kortrijk
En zo gaan we naar de rust met een 0-0 gelijkspel. Wie doelpunten wil zien zal nog minstens een kwartier moeten wachten.
46
De bal rolt opnieuw in Kortrijk!
49
Meteen druk naar voren van de thuisploeg. Veel levert het nog niet op.
52
Opnieuw een claim tot strafschop vanwege Kortrijk, maar het feest gaat niet door.
54
 Gele kaart voor Hannes Van der Bruggen

56
Het blijft over en weer kabbelen. Nu nog kansen!
57
 Gele kaart voor Timothy Derijck

58

Goal
Doelpunt van Dries Wouters (Jhon Lucumí)

59
Vervangen Eboue Kouassi
Ingevallen Stephen Odey

61
Genk op voorsprong, Kortrijk moet nu iets gaan verzinnen.
65
Didillon werkt een bal in de voeten van Moffi, maar die kan niet profiteren.
67
Vanderhaeghe haalt Van Der Bruggen naar de kant als eersye wissel.
71
Vervangen Christophe Lepoint
Ingevallen Faïz Selemani

71
Onuachu krijgt tot twee keer toe de kans om er 0-2 van te maken, maar hij trapt te zwak in.
75
KV Kortrijk heeft nog een kwartier om iets te verzinnen, maar dat is voorlopig moeilijk.
76
Vervangen Ilombé Mboyo
Ingevallen Jovan Stojanovic

76
 Gele kaart voor Joakim Mæhle

78
Genk blijft nu baas. Kopballetje Onuachu, geen probleem voor Jakubech.
80
Vervangen Theo Bongonda
Ingevallen Joseph Paintsil

80
 Gele kaart voor Dries Wouters

82
D'Haene haalt nog een paar keer de achterlijn, maar de voorzetten worden niet binnen gelegd.
85
Ook Moffi gaat nog eens tegen de vlakte, maar Alen wil van geen strafschoppen weten.
86
Vervangen Paul Onuachu
Ingevallen Casper De Norre

88
Ito met dé kans, maar hij mikt de bal nog tegen de lat. Dit had de doodsteek moeten zijn.
90+1
Enkel de extra minuten scheiden Genk nog van een érg belangrijke driepunter in de strijd om play-off 1.
90+2
 Gele kaart voor Stephen Odey

90+3
Ook de vier extra minuten lijken vooralsnog geen soelaas te bieden voor Kortrijk.