Volg de match tussen KV Oostende en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

1
KV Oostende-KRC Genk: 0-0
1
Wedstrijd begonnen in de Versluys Arena!
De wedstrijd is begonnen tussen KV Oostende en Racing Genk. Wie pakt de belangrijke overwinning?
1
Bijna gaan ze achterin in de fout bij Racing Genk. Vargas kan net niet profiteren.
7
Een vrije trap van Skulason gaat aan de tweede paal buiten.
10
Racing Genk kan voorlopig niet gevaarlijk zijn. Ze raken niet voorbij de defensie van KV Oostende.
11
Schitterende aanval van de thuisploeg. Palaversa lanceert Capon, maar zijn voorzet komt niet tot bij een ploegmaat.
13
Knappe vrije trap van Vargas! Hij trapt de bal richting de winkelhaak, maar Didillon zit er goed tussen.
13
KV Oostende is duidelijk de bedrijvigste ploeg. Een schot van Hjulsager gaat over.
17
Omhaal van Vandendriessche gaat net naast
Mooie poging van Vandendriessche. Hij probeert het met een omhaal, maar zijn schot gaat naast. KV Oostende blijft voorlopig de betere ploeg.
24
Racing Genk komt beter in de wedstrijd. Een echte kans hebben we van de bezoekers echter nog niet kunnen noteren.
24
 Gele kaart voor Louis Verstraete

29
Eindelijk nog eens een kans. Vargas kan trappen, maar Didillon gaat goed plat.
32
Zware blessure voor Dewaest
Het ziet er niet goed uit voor Dewaest. Na een duel wordt de centrale verdediger met een brancard afgevoerd. Zijn vervanger is Borges.
33
Vervangen Sebastien Dewaest
Ingevallen Neto Borges

37
Racing Genk lijkt van slag door de blessure. KV Oostende probeert het tempo op te voeren.
43

Goal
Doelpunt van Junior Fashion Sakala (Andrew Hjulsager)
Knap doelpunt van Fashion Junior Sakala! De aanvaller gaat op Cuesta af en trapt dan verrassend in de hoek: 1-0.
45
KV Oostende moet met tien man verder!
Meteen na het doelpunt een enorme domper voor KV Oostende. Louis Verstraete gaat in de fout, maar hij had al geel. Een tweede gele kaart dus en hij moet van het veld.

KV Oostende - KRC Genk: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:51
KV Oostende gaat rusten met een 1-0 voorsprong
Rust. KVO staat voorlopig op voorsprong met 1-0, maar ze moeten het wel de hele tweede helft met tien man doen na een rode kaart voor Verstraete.
46
Tweede helft begonnen bij KV Oostende-Racing Genk
De tweede helft is begonnen. Kan Racing Genk nog punten rapen tegen 10 man van KV Oostende?
47

Penalty
Penalty voor KRC Genk
Maehle zet zich goed door, maar hij wordt in de zestien gehaakt. Strafschop voor de bezoekers!
48

Goal
Doelpunt van Paul Onuachu
Paul Onuachu zet de strafschop keurig om: 1-1.
51
Racing Genk zet druk. Een pass van Borges komt net niet tot bij Daehli.
59

Goal
Doelpunt van Theo Bongonda (Neto Borges)
Borges is schitterend ingevallen bij Racing Genk. Hij brengt de bal perfect voor tot bij Bongonda en de flankaanvaller kopt de bal binnen: 1-2.
62
Vervangen Ronald Vargas
Ingevallen Joseph Akpala

63
Bongonda probeert het nu van buiten de zestien, maar Dutoit kan de bal klemmen.
64
Vervangen Kristian Thorstvedt
Ingevallen Patrik Hrosovský

66

Goal
Doelpunt van Junya Ito (Patrik Hrosovský)
Vandendriessche trapt de bal tegen Hrosovsky en daardoor kan Ito alleen op Dutoit af. De Japanner legt de bal rustig binnen.
70

Goal
Doelpunt van Mats Møller Daehli (Onbekend Onbekend)
Daar is de 1-4 al. Dutoit kan een bal van Borges niet klemmen en Daehli is er als de kippen bij om de 1-4 binnen te duwen.