Volg de match tussen Eupen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

1
Eerste helft begonnen in Eupen!
We zijn eraan begonnen! Wie pakt voor het eerst dit seizoen de drie punten?
5
De eerste kans van de wedstrijd is voor Eupen. Toyokawa brengt een corner laag voor, maar Bautista probeert er toch zijn hoofd tegen te zetten. Die bal gaat naast.
8
Waasland-Beveren probeert te reageren, maar de voorzet van Koita is te hard.
9
Matthias Verreth probeert het eens van ver met een mooie krul, maar de bal gaat naast. Een goede poging wel van de centrale middenvelder.
14
Koita op de lat!
Waasland-Beveren is voetballend de betere ploeg en nu kwamen ze heel dicht bij de 0-1. Koita heeft een schitterende knal in huis, maar doelman De Wolf duwt de bal tegen de lat. Daar komt Eupen goed weg.
22
We krijgen niet veel kansen te zien voorlopig. Waasland-Beveren is beter, maar veel dreiging is er niet.
27
Vervangen Andrija Vukčević
Ingevallen Daam Foulon

Waasland-Beveren moet noodgedwongen wisselen.
28

Goal
Doelpunt van Beni Badibanga (Andreas Wiegel)
Heerlijke actie op de rechterkant van Wiegel. Hij heeft ook een perfecte voorzet in huis. Die bal komt tot bij Badibanga en die knikt de bal enig mooi binnen. Een verdiende voorsprong voor Waasland-Beveren.
37
Eupen probeert meer grip op de wedstrijd te krijgen, maar Waasland-Beveren heeft het voorlopig onder controle.
45+3
Rust in Eupen!
We gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor Waasland-Beveren.

Scheidsrechter
Rust
Eupen - Waasland-Beveren: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft begonnen in Eupen
Eupen zal uit een ander vaatje moeten tappen in de tweede helft. Waasland-Beveren was dominant in de eerste helft.
49
Daar is Wiegel weer! Eén van de beste mannen bij Waasland-Beveren kan gewoon naar doel lopen en schieten, maar zijn schot raakt niet voorbij een been van een Eupen-speler.
51
Toch nog eens een poging voor Eupen. Keita kan trappen, maar zijn bal gaat naast.
54
Vervangen Aboubakary Koita
Ingevallen Eric Asomani

54

Goal
Doelpunt van Yuta Toyokawa (Onbekend Onbekend)
Wat een vrije trap van Toyokawa! Pirard lijkt wel niet helemaal vrijuit te gaan, maar het staat wel 1-1.
60
Het antwoord van Waasland-Beveren laat niet lang op zich wachten. Badibanga haalt van ver uit, maar dat schot vormt geen probleem voor De Wolf.
66
 Gele kaart voor Andreas Beck

67
Waasland-Beveren heeft het moeilijk in de tweede helft
Waasland-Beveren is niet goed bezig in de tweede helft. Pirard straalt weinig vertrouwen uit en trapt nu een bal vol tegen Toyokawa. Gelukkig voor de doelman gaat de bal naast.
72
Een grote kans voor Waasland-Beveren. Wiegel is duidelijk de beste man op het veld bij de bezoekers en heeft opnieuw een goede actie in huis. Oog in oog met De Wolf trapt hij op de doelman. Hier komt Eupen goed weg.